Okan Buruk, Mauro Icardi'nin Real Madrid iddialarına yanıt verdi!

İsa Kethüda
25.11.2023 - 23:00 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 23:10

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından Mauro Icardi'nin Real Madrid'e transfer iddialarını değerlendirdi.

Okan Buruk, Mauro Icardi'nin Real Madrid iddialarına yanıt verdi!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor'u 4-0 yendikleri maçın ardından Mauro Icardi'nin La Liga kulübü Real Madrid'e transfer iddiaları hakkında açıklamalarda bulundu.

"Takım için oynuyor"

Arjantinli futbolcu Mauro Icardi’nin son 2 antrenmanda takımla çalıştığını ifade eden Buruk, "Antrenman yapmadan maça çıkıyordu. O değişimi sahada gördük. Bu fedakarlıklar önemli. Takım için oynuyor. Takımı ne kadar çok sevdiğini, ne kadar değer verdiği gösteriyor. 

"Icardi, Galatasaray’ı çok seviyor"

Icardi, Galatasaray’ı çok seviyor. Galatasaray onu seviyor. Galatasaray dışında Türkiye, Icardi’yi çok seviyor. Belki bir nesli Galatasaraylı yapma yolunda önemli işlere imza attı. 

İlgini Çekebilir
Flaş | Icardi'nin menajeri Real Madrid iddialarını doğruladı!
Habere Git

Icardı, Real Madrid'e transfer olacak mı?

Icardi burada çok mutlu. Gerçek olup olmadığını bilmediğim haberleri değerlendirmiyorum. Daha kasım ayındayız" şeklinde konuştu.

Menajeri iddiaları doğruladı

Öte yandan Mauro Icardi'nin menajeri Elio Letterio Pino, Real Madrid ile görüştüklerini resmen açıkladı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Pino, "Henüz resmi bir teklif yok. Şu anda (dün) Madrid'teyim. Real Madrid, Icardi için henüz resmi bir teklif yapmadı. Ama Real Madrid yetkilileriyle konuşuyoruz. 

"Erden Timur'la buluşacağım"

Pazartesi günü İstanbul'a gideceğim ve Erden Timur'la buluşacağım. Çarşamba günü de Galatasaray - Manchester United Şampiyonlar Ligi karşılaşmasını izleyeceğim. Tabii ki Mauro Icardi'yle de zaman geçireceğim. Şu anda başka bir şey söyleyemem" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Nihat Kahveci: Bugünkü Icardi'yi Real Madrid daha çok ister!
Habere Git

Real Madrid, Icardi ile ilgilenmediklerini menajerine iletti

The Athletic'te yer alan habere göre ise, Real Madrid yöneticilerinin, Mauro Icardi'nin menajerine oyuncuyla ilgilenmediklerini ilettiği belirtildi.

Bu sezonki performansı

Sezon başında Fransız devi PSG'den 10 milyon Euro bonservis bedeli ödenerek 3 yıllık sözleşme imzalanan Mauro Icardi, bu sezon sarı-kırmızılı takım ile çıktığı 21 karşılaşmada 16 gol ve 5 asist kaydetti.

6 milyon Euro kazanıyor

Galatasaray'dan yıllık 6 milyon Euro kazanan Arjantinli yıldızın sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
Icardi'den Ay Yıldızlı bileklik: "Türkiye'de çok mutluyum"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler