Okan Buruk'tan iki yıldıza olumsuz not! Karar verildi...

İsa Kethüda
04.04.2024 - 09:34 | Son Güncellenme: 04.04.2024 - 09:44

Süper Lig takımlarından Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Hatayspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Zaha ve Ziyech’e olumsuz not verdi. İşte detaylar.

Okan Buruk'tan iki yıldıza olumsuz not! Karar verildi...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-0 galip geldikleri Hatayspor karşısında ilk 11’de şans verdiği oyuncularından istediği verimi alamadı. İşte teknik kadronun yeni kararı...

Kötü futbol endişe yarattı

Milliyet'te yer alan habere göre; Hatayspor galibiyeti yüzleri güldürdü, ancak ortaya konulan futbol sarı-kırmızılı camiada endişe yarattı. Sergilenen kötü oyun ise milli araya bağlandı. 

Milli ara sendromu

Okan Buruk ve ekibi tarafından Hatayspor maçında istenen performansın sergilenmemesinin en önemli sebebi olarak milli arada ritmin kaybolması gösterildi. Galatasaray daha önce de milli aralardan sonraki dönüşlerde sıkıntı yaşamıştı. Cim-Bom’da yine de bu olumsuz tabloya rağmen alınan galibiyet son derece değerli bulundu.

İlgini Çekebilir
Zehra Güneş ve Berke Özer aşkında sürpriz gelişme!
Habere Git

Zaha ve Ziyech’e olumsuz not

Hatayspor maçında ilk 11’de sahaya çıkan Zaha ve Ziyech’e olumsuz not verildi. Kasımpaşa maçında sonradan giren ve iyi oynayan iki yıldız, önceki akşam Hatayspor karşısında ise varlık gösteremedi. 

Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’e dönüş

Teknik kadronun Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper’e dönüş yapacağı öğrenildi. Zaha ve Ziyech’in oyuna sonradan girerek etkili olmalarının hedefleneceği belirtildi.

Sarı-Kırmızılı takım Zaha'ya 2.330.000 Euro imza ücreti ve yıllık 4.350.000 Euro ödeyeceğini açıklamıştı. Ziyech'e ise bu sezon için 3.587.500 Euro, transferin gerçekleşmesi durumunda 2024-2025 sezonu için net 2.850.000 Euro ve opsiyonun uzatılması durumunda da futbolcuya 2025-2026 sezonu için net 2.850.000 Euro ödeneceği KAP'a bildirilmişti.

Galatasaray'da Süper Kupa maçı hazırlıkları başladı

Öte yandan Galatasaray Futbol Takımı, Turkcell Süper Kupa'da 7 Nisan Pazar günü Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

İlgini Çekebilir
Tümer Metin: "Tadic sazı eline aldı, Dzeko çok çalıştı"
Habere Git

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre Florya Metin Oktay Tesisleri’nde teknik direktör Okan Buruk yönetiminde topla ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 8’e 2 pas çalışmasıyla devam etti.

Antrenman, savunma çalışması ve 5’e 4 oyunun ardından çift kale maçla sona erdi.

Senin için hazırladığımız haberler