Galatasaray'da Okan Buruk'tan Juan Mata ve Dries Mertens kararı

Ali Bozkurt
26.09.2022 - 11:10 | Son Güncellenme: 26.09.2022 - 11:19

İstanbulspor hazırlık maçında performansı ile herkesin beğenisi kazanan Juan Mata için teknik direktör Okan Buruk, yeni formül buldu. İşte Mertens ve Mata kararı...

Galatasaray'da Okan Buruk'tan Juan Mata ve Dries Mertens kararı

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın transfer döneminin son günlerinde İngiliz ekibi Manchester United'dan kadrosuna Juan Mata, Milli arada oynanan İstanbulspor hazırlık maçında ilk 11'de başladı. İspanyol oyuncu performansı ile beğenileri toplarken teknik direktör Okan Buruk'u da 11 belirleme konusunda düşündürmeye başladı. Buruk, yeni formülü buldu. İşte detaylar...

Okan Buruk, formülü buldu

Skorer'de yer alan habere göre, Sarı-kırmızılı teknik adam Okan Buruk, 34 yaşındaki yıldız futbolcunun hazır bir görüntü sergilemesi nedeniyle orta sahada yeni bir kurguya gitme kararı aldı. Bu şablonun beyni, oyun zekası ve klas pasları ile kalitesini hemen gösteren Mata olacak. Okan Buruk, hücum oyuncularına yaptığı klas servislerle dikkat çeken İspanyol yıldıza forvet arkasında 10 numara pozisyonunda görev verecek. Buruk, Belçikalı yıldız Dries Mertens’i ise daha etkili olacağı bir pozisyona düşünüyor.

''Galatasaray ile şampiyonluk kazanmak istiyorum''

Sarı-kırmızılıların yeni transferi Juan Mata ilk maçına çıktı. Juan Mata müsabaka sonrası değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray formasıyla şampiyonluklar kazanmak istediğini belirten Juan Mata, "Kariyerimin bu döneminde en üst seviyede mücadele edebileceğim bu tarz bir yere ihtiyacım vardı. Burada şampiyonluklar kazanmak istiyorum. Lig maçında atmosferin inanılmaz olduğunu görmüştüm. Bugün de binlerce kişi bizi karşıladı. Taraftarımıza teşekkür etmek istiyorum" dedi.

İlgini Çekebilir
Juan Mata'dan maç sonu şampiyonluk sözleri
Habere Git

''Bu kadar büyük bir takımdan teklif geldiği zaman...''

Sarı-kırmızılılara transfer sürecini anlatan Juan Mata, "Transfer çok kısa süre içinde gerçekleşti. Türkiye’de bu kadar büyük bir takımdan teklif geldiğini öğrendikten kısa bir süre sonra görüşmeleri tamamladık. Erden Bey ile görüştük. Onun gelmiş olması bu süreci hızlandırdı. Ben de uçağa atlayıp buraya geldim" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Juan Mata'nın opsiyon şartı ortaya çıktı! İşte o detay...
Habere Git

Icardi kararı verildi

Soker'de yer alan habere göre, Henüz tamamen hazır görünmeyen Mauro Icardi bir süre daha kulübede bekleyecek. Belçikalı forvet ise en uçta takımın gol ayağı olacak. Mertens’in kanatta oynayabilme kabiliyeti teknik patron Okan Buruk’un elini güçlendirirken bu durumda ise Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ikilisinden birinden vazgeçilecek. Buruk rakiplere ve milli oyuncuların form durumlarına göre kanatlarda tercihler yapacak.

İlgini Çekebilir
Icardi'den Wanda Nara'ya: "Seni seviyorum"
Habere Git

Wanda Nara - Icardi barıştı

Buna göre henüz tamamen hazır görünmeyen Mauro Icardi bir süre daha kulübede bekleyecek. Belçikalı forvet ise en uçta takımın gol ayağı olacak. Mertens’in kanatta oynayabilme kabiliyeti teknik patron Okan Buruk’un elini güçlendirirken bu durumda ise Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün ikilisinden birinden vazgeçilecek. Buruk rakiplere ve milli oyuncuların form durumlarına göre kanatlarda tercihler yapacak.

Senin için hazırladığımız haberler