Okan Buruk'tan Okay Yokuşlu'ya Telefon: Bizimle Savaş! | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
14.07.2022 - 15:30 | Son Güncellenme: 14.07.2022 - 15:42

Galatasaray transfer haberleri... Galatasaray, İspanya Ligi'nde Celta Vigo forması giyen ve yollarını ayıran milli oyuncu Okay Yokuşlu'yu kadrosuna katmak istiyor.

Okan Buruk'tan Okay Yokuşlu'ya Telefon: Bizimle Savaş! | Transfer Haberleri

Yeni sezon öncesi yurt dışı kamp çalışmalarını Avusturya'nın Graz kentine bağlı Bad Waltersdorf kasabasında sürdüren Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı takım Celta Vigo ile yollarını ayıran Okay Yokuşlu ile ilgileniyor.

"Birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor"

Dün oynanan ve 1-0 kaybedilen Mol Fehervar maçı sonrası teknik direktör Okan Buruk yaptığı açıklamada, "Marcao'nun olduğu bölgeye, orta sahaya, ön tarafa, birçok bölgeye transfer yapmamız gerekiyor. Eksiklerimizi çok net şekilde görüyoruz. Bu anlamda çaba harcıyoruz. Bunları tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.

Okay Yokuşlu listeye eklendi

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Idrissa Gueye transferlerinde eli boş kalan Galatasaray, Amine Harit ve Xeka üzerinde duruyor... Cimbom'da listeye tanıdık bir isim daha eklendi: Okay Yokuşlu.

Temas kuruldu

Sarı-kırmızılı ekip, Celta Vigo'dan ayrılan ve hali hazırda İngiltere ve İspanya'da kendisine kulüp arayan milli oyuncunun menajeri Batur Altıparmak'la temas kurdu.

Okan Buruk, Okay'ı aradı

Okan Buruk da Okay'ı bizzat aradı. Buruk, "Avrupa'da alt sıra bir takımda oynayacağına, Galatasaray'da şampiyonluk için bizimle savaş" çağrısı yaptı.

Okay da, "Avrupa'da istediğim gibi bir kulüp bulamazsam Galatasaray'a seve seve gelirim" diye konuştu.

Celta Vigo ile sözleşmesini feshetti

Okay Yokuşlu, Celta Vigo ile 2024 yılının mayıs ayında sona erecek sözleşmesini karşılıklı anlaşmayla feshetmişti. Şimdi yeniden Galatasaray'ın gündemine girdi.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü! Satın alma opsiyonuyla...
Habere Git

Okay Yokuşlu kimdir?

Okay Yokuşlu, 9 Mart 1994 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Futbola da burada başladı. Karşıyaka altyapısında yetişen Okay, daha sonra sırasıyla Altay, Kayserispor, Trabzonspor forması giydikten sonra 2018'de 6 milyon Euro'ya Celta Vigo'ya transfer oldu.


Daha sonrasında kiralık olarak West Bromwich ve Getafe'de forma giyen 28 yaşındaki futbolcu, bu yaz döneminde kulübüyle yol ayrımına gitti. Bonservisi ise elinde bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler