Okan Buruk'tan Sparta Prag maçına özel kadro

Ali Bozkurt
21.02.2024 - 09:25 | Son Güncellenme: 21.02.2024 - 09:40

Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda Sparta Prag ile karşılaşacak olan Galatasaray'da Okan Buruk, maça özel kadro hazırlıyor. Detaylar...

Okan Buruk'tan Sparta Prag maçına özel kadro

AJANSSPOR HABER

Temsilcimiz Galatasaray, Avrupa Ligi son 16 play-off turu rövanş maçında deplasmanda yarın Sparta Prag ile karşı karşıya geliyor. Cim Bom'da teknik direktör Okan Buruk, zorlu maça özel kadro çıkaracak. Detaylar...

Barış Alper Yılmaz sol beke geçiyor

Sol beke Köhn'ü transfer eden ve Avrupa Ligi kadrosuna ekleyemeyen Galatasaray, ilk maçı göz önüne alarak sol beke bu maçta Barış Alper Yılmaz'ı oynatacak. Milliyet'te yer alan habere göre; Bu kararda rakibin sağ beki Preciado’nun ilk maçtaki performansının etkili olduğu belirtildi.

Tete 11'de olacak

Ankaragücü maçında gösterdiği performans sonrası taraftardan alkış alan Brezilyalı oyuncu Tete, Sparta Prag maçında ilk 11'de yer alacak. Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre Buruk, sağ önde Tete'nin oynamasına karar verdi.

Sağ bek Kaan Ayhan'ın

Sarı-kırmızılılarda, iyileşen ve bugün takımla antrenmana çıkacak olan Kaan Ayhan’ın ise sağ bekte değerlendirileceği iddia edildi.

Abdülkerim Bardakcı 11'e dönüyor

Aslan’da savunmanın merkezinde cezalı Nelsson’un yerine Abdülkerim Bardakcı forma giyecek. Başkent’te dinlendirilen Torreira ise Prag’ta yine formasını sırtına geçirecek.

Senin için hazırladığımız haberler