Okan Buruk'tan Süper Kupa tarihi ve yerine itiraz

21.10.2023 - 22:23 | Son Güncellenme: 21.10.2023 - 22:28

TFF, Fenerbahçe ve Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek Süper Kupa maçının 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacağını açıkladı. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, tarihe karşı çıktı.

Okan Buruk'tan Süper Kupa tarihi ve yerine itiraz

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki Süper Kupa mücadelesi 30 Aralık'ta Suudi Arabistan'da oynanacak. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu Başkanı Yasser Al Misehal, "Heyecanlı ve çekişmeli bir maç olacak" dedi. TFF de 30 Aralık ve Suudi Arabistan'ı doğruladı.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Beşiktaş'ı 2-1 yendikleri derbi sonrası konuyla ilgili soruyu yanıtladı. 

"Süper Kupa'nın oynanacağı zaman çok yanlış"

Tarihin yanlış olduğunu vurgulayan Okan Buruk, "Süper Kupa'nın yeri tartışılır, herkesin farklı görüşü olabilir. Kulüplerin ne düşündüğü önemli kulüplere gelir olabilir. İspanya'da da bu tartışmalar var. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen: Icardi yeter dedi, yakında Okan Buruk'la iletişime geçer!
Habere Git

Bu anlamda bir şey söylemeyeceğim ama maçın tarihi yanlış. Bu oyuncuların tatil yapacağı tek bir hafta vardı... 24 Aralık'ta derbi var, deplasmanda oynayacağız. Bir hafta sonra kupa maçı Bu oyunculara 'Siz tatil yapmayın' diyoruz.

Bu oyuncuların insan olduğunu unutuyoruz. Tatil yapması, dinlenmesi gerekiyor. Aileleriyle görüşüyorlar. Tarih doğru değil, kimin de karar verdiğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler