Okan Buruk'tan tam destek! "Bu çocuk robot değil"

08.10.2024 - 10:14 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 10:24

Kasımpaşa ve Rigas maçlarındaki performansı nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde olan Barış Alper Yılmaz'a Okan Buruk'tan destek geldi. İşte detaylar...

Okan Buruk'tan tam destek! "Bu çocuk robot değil"

AJANSSPOR - HABER

Kasımpaşa ve Rigas maçlarındaki kayıplara rağmen 3 haftalık zorlu periyottan 5 galibiyet, 2 beraberlikle çıkan Galatasaray'da Okan Buruk'tan yıldız futbolcuya destek geldi.

Hem Okan Buruk hem de bazı oyuncular eleştirilmişti

Alanyaspor karşılaşması öncesi oynadığı son iki maçta beklentilerin altında kalan Galatasaray’da hem teknik direktör Okan Buruk hem de bazı oyuncuların performansların eleştiri konusu olmuştu. Kasımpaşa ile 3-0’dan 3-3 ve Rigas Skola ile 2-0’dan 2-2 berabere kalan Sarı-Kırmızılılar, stres yükünün fazla olduğu Alanyaspor karşısında son anlarında zorlanmasına rağmen sahadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Buruk: “Liderdik, lider devam ediyoruz"

Bu sezonki 13. resmi maçında ikinci kez kalesini gole kapatan Aslan, şampiyonluk yolundaki ezeli rakiplerinden Fenerbahçe’nin BAY geçtiği ve Beşiktaş’ın da puan kaybettiği haftada 22 puanla lider olarak Milli araya gitti. Cim Bom’un hocası Buruk, “Liderdik, lider devam ediyoruz. Üst üste 7 maçlık seri en yoğun fikstürümüzdü. Bunu kazanarak bitirdik. İyi takımız, iyi oyunculara sahibiz. Üstün oyunumuzu her maçta ortaya koyuyoruz” yorumunu yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Yunus Akgün'e yeni sözleşme! İşte alacağı yıllık ücret...
Habere Git

"Odaklanmamız gerekiyor"

Ligin her sene daha da zor hale geldiğini vurgulayan deneyimli çalıştırıcı, “İyi takım sayısı arttıkça ligin kalitesi artacak. Berabere kalma ve kaybetme lüksümüz yok. Burada ve Avrupa’da her maçı kazanmak zorundayız. Odaklanmamız gerekiyor. Kasımpaşa ve Alanya ligin iyi takımlarıydı. Oynamaya ve sonuç almaya çalışıyorlar. Son iki sezonun şampiyonuyuz. Başarıyı taraftarlarımıza alıştırdık. Oyuncularımın performansından mutluyum” diye konuştu.

“Barış Alper Yılmaz bir insan. Çocuk, robot değil"

Eski performansından uzak gözüken Barış Alper Yılmaz’a, teknik direktör Okan Buruk destek çıktı. Alanya maçı sonrasında Buruk, “Barış Alper Yılmaz bir insan! Çocuk robot değil! Bütün maçlarda oynadı. Bu geçirdiği bir sene üzerine EURO’da oynadı. Bir hafta dinlendiler ve tekrar başladılar. Bu oyuncuların bu kadar oynaması bile mucize. Barış’ı, Alanya maçında beğendim” dedi. A Milli Takım’ın, Uluslar Ligi maçları için aday kadroya davet edilen Barış’ın, yine Ay-Yıldızlılar’ın ilk 11’indeki önemli isimlerden biri olması bekleniyor. Galatasaray’ın kurmayları, yıldız oyuncuya süre olarak çok fazla yüklenilmemesini umut ediyor.

Buruk, oyuncularına önümüzdeki cuma gününe kadar izin verdi

Ligde Alanyaspor galibiyetiyle son iki maçta yaşanan moral bozukluğunu üzerinden atmayı başaran Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, takımını ödüllendirdi. Buruk, oyuncularına önümüzdeki cuma gününe kadar izin verdi. Sarı-Kırmızılılar, Milli aradaki çalışmalarına ise cuma akşamı başlayacak. Bu arada teknik heyetin, hafif sakatlıkları ve eksiği bulunan isimlere, izin sürecinde özel program verdiği bildirildi.

Erden Timur: "Hepimizin sahip çıkması lazım"

Galatasaray’ın son iki şampiyonluğunda önemli pay sahiplerinden biri olan eski yönetici Erden Timur, son Alanyaspor maçını tribünden takip etmişti. Takıma destek olunması gerektiğine vurgu yapan Timur, “13. olduğumuz sezonun ardından bu futbolcular ve hoca bizi şampiyon yaptı. Hepimizin sahip çıkması lazım. Icardi de gayet iyi” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler