Okan Buruk, Cezalı Duruma Düşen Lucas Torreira'ya Sinirlendi! Buruk'tan Açıklamalar

İsa Kethüda
25.12.2022 - 23:28 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 10:14

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray'ın, İstanbulspor'u mağlup ettiği maçta sarı kart gören Lucas Torreira, Sivasspor maçında cezalı duruma düştü...

Okan Buruk, Cezalı Duruma Düşen Lucas Torreira'ya Sinirlendi! Buruk'tan Açıklamalar

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında konuk ettiği İstanbulspor'u 2-1 yenen Galatasaray'da Lucas Torreira karşılaşmanın uzatma dakikalarında sarı kart gördü ve Sivasspor maçında cezalı duruma düştü. 

Okan Buruk, oyundan çıkarken hakemin sarı kart göstermesiyle 16. haftada Demir Grup Sivasspor ile oynanacak maçta cezalı duruma düşen Lucas Torreira'ya, gereksiz kart gördüğü için sinirlendiğini söyledi.

"Kolay bir şekilde kart gördü"

Sarı kart görmesinin ardından Uruguaylı oyuncuyla arasında geçen diyaloğun sorulması üzerine Buruk, "Sinirlenmemin nedeni daha önce bir kez daha benzer bir kart görmesi. Kolay bir şekilde kart gördü. Hakemin diğer taraftan çıkarmak istemesine rağmen ortadan çıkmayı istemesiyle kart gördü ve cezalı duruma düştü. 

İlgini Çekebilir
Buruk'tan liderlik sözleri: "Sevincini tam olarak yaşamadık"
Habere Git

Buna sinirlendim. Bazen takımlar ve oyuncular kart görmekle ilgili plan yapar ancak bu tür bir şeyimiz de yok" ifadelerini kullandı.

"Cezalı oyuncuları bir yere götürmüyoruz"

Torreira'yı cezalı olmasına rağmen Sivas'a götürüp götürmeyecekleriyle ilgili soru üzerine 49 yaşındaki teknik adam, "Cezalı oyuncuları bir yere götürmüyoruz. Burada kalıp antrenman yapıyor. 

Burada kalıp diğer arkadaşlarıyla antrenman yapacak" şeklinde görüş belirtti.

İlgini Çekebilir
Aslan'da Kazımcan şoku! Koltuk değnekleriyle stadı terk etti
Habere Git

Galatasaray'ın rakibi Sivasspor

İstanbulspor'u 2-1'le geçen ve zirveye yerleşen Galatasaray, Süper Lig'in 16. haftasında 29 Aralık Perşembe günü saat 17.00'de Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak. Uruguaylı oyuncu bu maçta takımdaki yerini alamayacak.

Lucas Torreira'nın bu sezonki performansı

Sarı-kırmızılı takımla olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 26 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 14 maçta 1 asist kaydetti. 

Senin için hazırladığımız haberler