Okan Buruk'tan transfer sözleri: Grillitsch ve Ali Akman

Feride Kara
24.07.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 26.07.2022 - 19:33

NEF Arena'da oynanan hazırlık maçında Galatasaray Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup ederken maç sonunda teknik direktör Okan Buruk transfer açıklaması yaptı.

Okan Buruk'tan transfer sözleri: Grillitsch ve Ali Akman

Galatasaray teknik direktörü olarak ilk kez NEF Arena'ya çıkan Okan Buruk Kasımpaşa karşısında alınan 2-1'lik galibiyetin ardından maçı değerlendirdi. 

İlk maçında heyecan yaşadı

Stada ilk ayak bastığında çok heyecanlandığını dile getiren Buruk, "Hazırlık maçı da olsa taraftarlarımız da buradaydı. bir resmi maç gibiydi. Öncelikle teşekkür etmek istiyorum. Stattaki ilk maçımdı. Oyuncularıma da aynı şeyi söyledim. Biz hazırlık maçlarını oyunu oturtmak için istiyoruz. Bugün birçok şeyi yaşadık." dedi.

Grillitsch ile Ali Akman

Transfer konusunda konuşan Okan Buruk "Ali Akman ile ilgili bir düşüncemiz oldu. Kulüple bu anlamda görüşmeler oldu. Ancak, şu anda net bir şey yok. Türk rotasyonu içerisinde bize destek verebilir. Ancak, şu an net bir şey yok. Berkan, Taylan, Alex, Sergio var. Hamza başladı, mutlu etti bizi. Bu oyunculardan değişik bir tane daha dinamik bir oyuncuya ihtiyacımız var. Sadece dinamik ve atlet olması yetmiyor, topu da iyi kullansın diyoruz. O zaman 50 milyon euro oluyor. Grillitsch ile görüştük ama bizim de soru işaretlerimiz var. Bir takımla çalışmıyor. İlk düşündüğümüz isimlerden biri değil. Daha hazır, daha direkt oyuncular üzerinde duracağız." dedi.

Galatasaray, Eintracht Frankfurt ile görüşüyor

Öte yandan Alman basınından Wiesbadener Kurier'in haberine göre Galatasaray Ali Akman’ı satış opsiyonu ile kiralamak istiyor. Eintracht Frankfurt sportif direktörü Markus Krösche görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler