Okan Buruk'tan Victor Osimhen açıklaması! Forma giyecek mi?

06.10.2024 - 18:39 | Son Güncellenme: 06.10.2024 - 18:42

Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray, sahasında Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. Sarı-Kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi konuştu.

Okan Buruk'tan Victor Osimhen açıklaması! Forma giyecek mi?

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Rams Park'ta Corendon Alanyaspor'u konuk edecek. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, maç öncesi beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Osimhen açıklaması

Galatasaray'ın Nijeryalı yıldızı Victor Osimhen hakkında konuşan Okan Buruk, "22. günde 7. maça çıkıyoruz. Kazanarak başladık, son 2 maçta istemediğimiz beraberlik. Ondan önceki 4 maç hem oyun olarak hem kalite olarak iyi işler yaptık. En yoğun fikstürümüz bu araydı. Bugün Sallai'yi kadroya aldık. Ön tarafta ne kadar çok oyuncu olursa elimi rahatlatıyor. Osimhen'i yetiştiremedik" dedi.

"Hata yapmak istemiyoruz"

Milli takım arasında lider girmek istediklerini belirten Buruk, "Milli takım arasına kazanarak girersek milli oyuncuların milli takıma katılması olacak. Yorgunları olacak. Bugün için istekliyiz, konsantreyiz. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Araya lider olarak girmek istiyoruz. Maçın başı, devamı, sonunda hata yapmak istemiyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Senin için hazırladığımız haberler