Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı! Transfer...

Ali Bozkurt
21.07.2024 - 11:53 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 11:58

Süper Lig devi Galatasaray'da takımda kalıp kalmayacağı merak konusu olan Yunus Akgün hakkında karar verildi. İşte transfer detayları...

Okan Buruk'tan Yunus Akgün kararı! Transfer...

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezonun kadro planlamasına devam eden Galatasaray'da yeni transferler için görüşmeler devam ediyor. Cim Bom bir yandan da takımda kalacak oyuncuları belirmeye çalışıyor. Takımdan ayrılacağı iddia edilen Yunus Akgün için gelişmeler yaşanıyor. Okan Buruk'un istediği sonrası Yunus Akgün hakkında da karar verildi. İşte detaylar...

Verona talip oldu

Geçtiğimiz sezonu İngiliz ekibi Leicester City'de geçiren Yunus Akgün, tekrardan Galatasaray'a döndü. Başarılı oyuncuyla bu sene ise Verona ilgilenmeye başladı.

Okan Buruk izin vermedi

Sabah'ta yer alan habere göre; Yunus Akgün'ün Verona transferi durumu ile ilgili Okan Buruk'tan yanıt geldi. Son iki sezonun şampiyonu Buruk, geçen sezon gönderilmesini istemediği Yunus Akgün için bu sene de aynı kararı verdi. Buruk, Akgün'ün takımda devam etmesini istiyor. Geçen sezon gitmesini istememesine rağmen Leicester City'e kiralık transfer olmuştu.

2 yıl daha sözleşmesi var

Galatasaray ile sözleşmesi 2026 yılına kadar devam eden Yunus Akgün'ün güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak gösteriliyor.

2 gol 3 asist

Leicester City'de geçen sezon 29 maçta süre bulan Yunus Akgün, 2 gol attı ve 3 asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler