Galatasaray'da Okan Buruk'un Beşiktaş derbisi planı belli oldu! Icardi mi Osimhen mi?

25.10.2024 - 13:59 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 14:07

Süper Lig'in 10.haftasında evinde Beşiktaş'ı konuk edecek Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un derbi planı belli oldu. İşte detaylar...

Galatasaray'da Okan Buruk'un Beşiktaş derbisi planı belli oldu! Icardi mi Osimhen mi?

Süper Lig'de lider Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarına teknik direktör Okan Buruk yönetiminde başladı. Elfsborg maçında alınan galibiyetle iyice morallenen Sarı Kırmızılılar, gözünü pazartesi günü oynanacak Beşiktaş derbisine çevirdi.

Okan Buruk çift forvetli sistemden memnun

Okan Buruk'un derbide nasıl bir dizilişle kadroya çıkacağı da belli oldu. TRT Spor'un haberine göre; Buruk'un son haftalarda kullandığı çift forvetli sistemden oldukça memnun olduğu öğrenildi. Aslan son olarak, UEFA Avrupa Ligi'nde 4-3 kazandığı Elfsborg maçında sahaya çift forvetle çıktı.

Osimhen ve Icardi'nin formu sevindiriyor

Özellikle Galatasaray'da çıktığı 6 maçta 3 gol atarken 3 de asist yapan Victor Osimhen'in hücumdaki üretkenliği teknik heyeti sevindiriyor.

Takımın bir diğer yıldızı olan Icardi'nin de performansı yüzleri güldürüyor. Arjantinli yıldız, bu sezon Sarı Kırmızılı formayla 6 gol atarken, 2 kez de asist yaptı.

Derbiye çift forvetle çıkacak

Sarı Kırmızılıların, Beşiktaş derbisine de Icardi ve Osimhen ikilisiyle başlayacağı öğrenildi.Hücumda etkili olmak isteyen tecrübeli çalıştırıcı, savunmayı da elden bırakmak istemiyor. Okan Buruk'un defanstaki diziliş konusunda ise henüz kararını vermediği aktarıldı. Bu nedenle Galatasaray'ın Beşiktaş karşısında yeniden 4'lü defansa geçmesi söz konusu olabilir.

Senin için hazırladığımız haberler