Okan Buruk'un çocukluk arkadaşından açıklama: Kimsenin bilmediği şeyleri bilsem de...

06.09.2024 - 11:14 | Son Güncellenme: 06.09.2024 - 11:28

Eski milli futbolcu Evren Turhan, Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk hakkındaki paylaşımı ile gündeme geldi.

Okan Buruk'un çocukluk arkadaşından açıklama: Kimsenin bilmediği şeyleri bilsem de...

AJANSSPOR - HABER

Evren Turhan yeni X paylaşımında çocukluk arkadaşı Okan Buruk'un Galatasaray ile nasıl daha başarılı olabileceği hakkında bir yazıya yer verdi.

"Kimsenin bilmediği şeyleri bilsem de..."

Evren Turhan, Okan Buruk hakkındaki paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Bu gece son olarak şunu söyleyebilirim, Okan Buruk benim çocukluk arkadaşım. 14 yaşından beri her kulvarda Milli Takımlarda en alt kategori den en üst kategoriye kadar beraber oynadık, Galatasaray’da beraber oynadık, kısa dönemde olsa. Yıllarca çok fazla görüşmedik, ara ara. Ama Galatasaray’a gelince her şey farklı oldu. Çok mütevazı ve bana hep 'Kulübün kapıları sana sonsuz açık Evren.' dedi, 'Her zaman gelebilirsin.' dedi. Allah razı olsun ondan. Devamlı gittim konuştum 2 yıldır, oturduk. Kimsenin bilmediği şeyleri bilsem de bir gün konuşmadım, satmadım onu. Hep Galatasaray başarısı için destek oldum (halen ara ara gidiyorum, konuşuyoruz)."

"Bana fazla kızmasın"

Okan Buruk'a tavsiyelerde bulunan Evren Turhan ayrıca şunları söyledi: "Ona ne bir gün transfer sordum, ne gidecekler var mı dedim. O sadece eksik mevkilerini söyledi. Genel maçlarda neler olmalıydı, nerelerde iyi yaptık, nerelerde yanlış yaptık ve sadece Galatasaray’da neleri iyi yaparımı konuştuk onun adına. Onun başarılı olacağını biliyordum çünkü dürüst ve işine sadık, Galatasaray’ı hepimizden çok seven ve bilen birisi. Sadece biraz içine kapalı, ketum ve insanlar zor güvenen birisi. Olabilir bu ama kendini değiştirmesi ve geliştirmesi lazım bazı konularda bence, zaman zaman kibarca onun yüzüne ve mesajlarla söylemeye çalıştım. Her konuya olaya biraz daha esnek yaklaşmalı (sistem, oyuncular, arkadaşları, sosyal hayat, ilişkiler, biraz empati yapmalı bence). O zaman çok daha başarılı olur. Bu başarı onun adına Galatasaray’la Avrupa'da kupa ve Avrupa'da en iyi kulüplerinde çalışma imkanı sağlar… Bazen insan kendi hatalarının yüzüne söylenmesine kızar, bozulur ben de buradan söyleyeyim bana fazla kızmasın. Amaç Galatasaray kupalar kazansın, o da hedeflerine ulaşsın."

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un Ismail Jakobs planı
Habere Git


Senin için hazırladığımız haberler