Galatasaray, Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi transfer gündemine aldı

26.06.2022 - 10:07 | Son Güncellenme: 26.06.2022 - 10:14

Sezonun ilk transferini Konyaspor'dan Abdülkadir Bardakçı'yı kadrosuna katarak yapan Galatasaray, ikinci bombasını Fransız oyuncuyla patlatacak. İşte detaylar...

Galatasaray, Tottenham'dan Tanguy Ndombele'yi transfer gündemine aldı

Dursun Özbek'in başkanlık koltuğuna oturmasının ardından ilk olarak futbolda idari yapılanmaya giden Galatasaray, Sportif Direktör Sensibile'nin yanı sıra Domenec Torrent ve ekibiyle de yollarını ayırdı. Cenk Ergün'ü futbol direktörlügüne getiren sarı kırmızılı yönetim son olarak teknik direktörlük koltuğunu Okan Buruk'a emanet etti.

İlk imza Abdülkerim Bardakçı

İdari yapılanması tamamlayan Aslan'da artık tüm enerji transfere yönlendirilmiş durumda. Sarı kırmızılılar ilk olarak ezeli rakibin Fenerbahçe'nin de transfer gündeminde olan Konyaspor'un başarılı stoperi Abdülkarim Bardakçı'yı kadrosuna kattı. Sarı kırmızılar 27 yaşındaki futbolcu ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı.

İkinci transfer orta sahaya!

Teknik direktör Okan Buruk'un da imza töreninde altını çizdiği gibi orta sahada oyunu iki yönlü oynayabilecek bir futbolcunun transferi için harekete geçen Galatasaray'da flaş bir isim gündeme geldi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Fenerbahçe göndermeli Abdülkerim açıklaması
Habere Git

Aslan, Tanguy Ndombele'yi gündemine aldı

Sabah'ta yer alan habere göre, sarı kırmızılar Tottenham forması giyen 25 yaşındaki Fransız orta saha Tanguy Ndombele'yi gündemine aldı. Geçtiğimiz sezonu Ligue 1 takımı Olimpik Lyon'da kiralık olarak geçiren yıldız futbolcunun, yeni sezonda da Tottenham'ın planlamasında yer almadığı öğrenilirken, Galatasaray'ın Ndombele için İngiliz ekibine satın alma opsiyonlu kiralama teklifinde bulunacak.

30 maçta 3 gol, 3 asist

Güncel piyasa değeri 30 milyon Euro olan Fransa Milli Takımı oyuncusu Tanguy Ndombele, geride bıraktığımız sezon Lyon'da formasıyla 30 maçta 3 gol attı ve 3 asistlik performans sergiledi.

İtalyan ekipleri Cicaldau'nun peşinde

Öte yandan Galatasaray'da Alexandru Cicaldau için İtalya Serie A takımları yeniden devreye girdi. Rumen orta saha için Fiorentina, Sampdoria ve Atalanta'nın teklif yapması bekleniyor. Geçen sezonun başında Rumen ekibi Universitatea Craiova'dan transfer edilen 24 yaşındaki orta saha geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalmıştı.

Efecan transferinden vazgeçildi

Alanyaspor'dan Efecan Karaca ile ilgilenen Galatasaray, Alanyaspor'un 32 yaşındaki kanat oyuncusu için 2 milyon dolarlık bonservis talebi sonrasında transferden vazgeçti.

Senin için hazırladığımız haberler