Okan Derici'den Galatasaray itirafı: Chelsea ve Dortmund...

15.03.2018 - 17:57 | Son Güncellenme: 15.03.2018 - 17:57

Okan Derici'den Galatasaray itirafı: Chelsea ve Dortmund...

Gazişehir Gaziantep oyuncusu Okan Derici'den Galatasaray itirafı geldi. Borussia Dortmund ve Chelsea'den transfer teklifi aldığını dile getiren Okan, "Galatasaray'ı tercih ettim. Çocukluk haylimi gerçekleştirdim" dedi.

Gazişehir Gaziantep'in genç orta sahası Okan Derici, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

İşte detaylar...

Özgür Can, Webo'yu aratmayacaktır

Çalışmalarımız devam ediyor. Manisaspor maçında amacımız 3 puan. Biz büyük bir aileyiz. Çalışmalarımız çok güzel gidiyor. Webo çok kariyerli ve karakterli bir futbolcu. En kısa zamanda sahalara dönecektir. Özgür Can Özcan onun yokluğunu aratmayacaktır.

Erkan Sözeri'nin bizimle iletişimi çok iyi!

Erkan Hoca (Sözeri) sistemini oturttu ve başarı geldi. Çok güzel bir insan, bizimle iletişimi çok iyi.

Galatasaray için Borussia Dortmund ve Chelsea'yi reddetti!

Borussia Dortmund'tan mail yoluyla teklif geldi. Kafamdaki ilk hedef Dortmund'a gitmekti. Sonrasında menajerim beni Florya'ya çağırdı. Galatasaray'ın teklifini iletti. Ben de düşünmeden tercihimi Galatasaray'dan yana kullandım. O dönem Chelsea ve Borussia Dortmund'dan teklif aldım.

Ben Galatasaray'ı tercih ettim. Çocukluk haylimi gerçekleştirdim. Hakkımda ne hayırlıysa o olsun ben hep bunu söylerim, keşkelerle yaşamam.

AJANSSPOR -

Senin için hazırladığımız haberler