Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet açıkladı: Okan Koçuk Galatasaray'a dönecek mi?

Feride Kara
08.01.2022 - 23:25 | Son Güncellenme: 08.01.2022 - 23:45

Giresunspor Başkanı Hakan Karaahmet deplasmanda 1-0 kazandıkları Galatasaray karşılaşmasının ardından kalecileri Okan Koçuk hakkında açıklamalar yaptı.

Galatasaray'ı NEF stadyumunda 1-0 yenerek Beşiktaş'ın ardından bir büyük takımı daha mağlup eden Giresunspor'da başkan Hakan Karaahmet Okan Kocuk transferi hakkında konuştu. 

İlgini Çekebilir
Hakan Keleş: "Okan'da bir sorun yok"
Habere Git

Okan Kocuk Giresunspor'un futbolcusu

"Okan Kocuk'la ilgili Galatasaray'dan geri dönmesi yönünde bir talep geldi mi?" sorusunu yanıtlayan Hakan Karaahmet şunları söyledi "Olmadı. Okan Kocuk Giresunspor’un futbolcusu. Sözleşmesinde de konuşulduğu gibi bir madde de yok. Böyle bir talep de henüz yok. Ben hep diyalogdan yanayım, tabii ki görüşülebiliriz ama 'veririm' demiyorum, bu yanlış anlaşılmasın. Çünkü bizim kalecimiz, Giresun’da çok mutlu, Okan’ın futbol oynaması gerek. Kalecimden çok memnunum. Henüz talep olmadığı için biz yok sayıyoruz. Talep olursa onun planlarını yapmamız gerek, talep olmadan da kendi kendimize bir şey yapmıyoruz. Seneye Galatasaray’a döner o başka bir şey." şeklinde yanıtladı.

İstanbul takımlarından aldığımız puanlar Anadolu takımları için çok önemli 

Başkan Karaahmet ayrıca Galatasaray karşısında aldıkları üç puan için mutlu olduklarını söyledi ve ekledi "İstanbul takımlarından aldığımız puanlar bizim gibi Anadolu takımları için çok önemli. Bu sonuçlar Türk Futboluna güzel bir heyecan katıyor. Camiamız adına mutluluk verici bir galibiyet. Giresunspor’un sempatik bir tavrı var, çok farklı camialardan da teveccüh görüyoruz. Onları da mutlu etmek, bizi mutlu ediyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler