Hakan Keleş'ten Okan Kocuk Açıklaması Galatasaray'a Dönecek Mi?

Salim Manav
31.12.2021 - 15:00 | Son Güncellenme: 31.12.2021 - 15:23

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş'ten transfer açıklaması geldi. Keleş, Galatasaray'dan kiralanan Okan Kocuk hakkında da konuştu. Detaylar haberimizde...

Hakan Keleş'ten Okan Kocuk Açıklaması Galatasaray'a Dönecek Mi?

AJANSSPOR HABER-

GZT Giresunspor Teknik Direktörü Hakan Keleş gündeme dair açıklamalar yaptı. 

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hakan Keleş, "2021 yılını müthiş bir hikayeyle, tarih yazarak geride bıraktık. İnşallah 2022 yılı da bizim yılımız olacak" dedi.

Hakan Keleş, 2021 yılının şahsı ve Giresunspor camiası için inanılmaz bir şekilde geçtiğini söyledi. 

Keleş, içerisi güzel hikayelerle, başarılarla ve rekorlarla dolu bir yıl olduğunu belirterek, "Şampiyonluk elde ettik ve 44 yıl sonra süper lige çıktık. Bizim için onun hikayesi çok apayrı bir şey. Çok güzel işler yaptık. Bu seneye gelecek olursak, sezon başı sıkıntılarımız olmuştu fakat sonuçta hedeflediğimizin biraz da altına olmasına rağmen daha da iyi puanlar alabilirdik ancak buna rağmen iyi bir konumdayız. Tabii ki daha iyisi olması için çabalıyoruz, transferlerle uğraşıyoruz. İnşallah 2022 yılı da bizim yılımız olur" ifadelerini kullandı.

'Performansından memnun olmadığımız oyuncular var'

Keleş, devre arası transfer döneminin zor olduğunu ancak planlamayı yaptıklarını kaydederek, "Tabii ki eksiklerimizi biliyoruz. O açıda çalışıyoruz, en fazla da eksik yönümüz hücum yönünde. Performanslarından memnun olmadığımız oyuncular var, onların yerine oyuncular alacağız. Her türlü planlamamızı yapıyoruz. Yılbaşı izni olmasına rağmen başkanımızla oturduk, planlamamızı yaptık. Tabii ki transfer yapmak çok zor, hele bu maddi şartlarda, devre arasında iyi oyuncular bulabilmek zor. Duruma göre en iyi şekilde hareket edeceğiz.” diye konuştu. 

'Sankhare ile sorunlar yaşadık'

Hakan Keleş, uzun süredir kadroya almadığı ve sezon başında transfer edilen orta saha oyuncusu Sankhare ile ilgili yaptığı açıklamada ise "Sankhare'den geldiğinden beri istediğimiz çok fazla performansı almadık, alamadık. Biraz sorunlar yaşadık onunla ilgili. Yollarımızı ayırmakla ilgili net bir şey söyleyemem ama bu bir aşama, aşama aşama gidiyoruz. Oyuncunun da burada tutumu önemli. Şartlar uyulursa, herhangi bir netleşmiş bir şey yok ama oyuncunun da tutumu, bizim de onunla ilgili tutumumuz belli." diyerek, 1 hafta içerisinde karar vereceklerini bildirdi.

'Okan için Galatasaray'dan gelen teklif yok'

Son günlerde gündemde olan, Galatasaray’dan kiralık olarak alınan kaleci Okan Kocuk'un devre arasında geri döneceği iddialarına ilişkin birkaç cümle söyleyerek sözlerini sürdüren Keleş, "Okan ile sezon sonuna kadar sözleşmemiz var, devam ediyor. Şu an ben de okuyorum transfer iddialarını ama bize gelmiş herhangi bir şey yok. Galatasaray camiası ile aramız iyi, herkesle aramız iyi. Herhangi bir sorun yok, bizimle iletişime geçilmedi. Geçildiğinde duruma göre hareket edebiliriz. Ne tür bir yaklaşım olacak bilmiyorum. Ama geri isterlerse de o yönetimin, oyuncunun kararı ile alakalı bir şey diye düşünüyorum. Ama bize yansıyan Galatasaray tarafından bir şey yok" şeklinde konuştu.

'Dışarıdan oyuncu getirip riske girmek istemiyoruz'

Keleş, son olarak transferlerle ilgili mevcut durumu değerlendirmesi yaparak, “İsim üzerinden gitmeyelim ama tabii ki Trabzon, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe. Bu tarz takımların kadrolarına takviyeler yapacaklar, orada oyuncular var, bizim de istediğimiz, görüştüklerimiz de var ama hani bu kulüp ve bizim maddi şartlarla anlaşmamızla ilgili olan bir şey. Devre arası transfer zor, bildiğimiz, tanıdığımız oyuncular almak istiyoruz. Çok fazla dışarıdan oyuncu getirip riske girmek istemiyoruz. Öyle bir planlamamız var, isimler üzerinden pek gitmeyelim, camialar var, oyuncuların sözleşmeleri devam ediyor, kadrolarında düşünmedikleri, kiralamak istedikleri oyuncular da var onlarla da görüşüyoruz. Ayın 12’sinde transfer açılıyor, o vakte kadar birçok şeyi aşacağımızı düşünüyoruz" ifadesini kullandı. 

Tecrübeli çalıştırıcı, 2021 yılının en unutulmaz anının Tuzlaspor maçında gelen son düdük olduğunu da sözlerinin sonuna ekledi.

Okan Kocuk'un Giresunspor'daki performansı

Okan Kocuk, Giresunspor’da 16 maçta 16 gol yedi. 5 kez kalesini kapatan Okan’ın maç başına gol yeme ortalaması ise 1 oldu. 

26 yaşındaki eldivenin Galatasaray ile sözleşmesi Haziran 2023'e kadar devam ediyor.

Senin için hazırladığımız haberler