Okan Kocuk, Galatasaray'a gelecek mi? Maçın ardından açıkladı

Akın Ungan
25.12.2021 - 19:07 | Son Güncellenme: 25.12.2021 - 19:16

GZT Giresunspor-Atakaş Hatayspor maçının ardından Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, açıklama yaptı. Okan, G.Saray'a dönecek mi? Okan Kocuk cevapladı.

Okan Kocuk, Galatasaray'a gelecek mi? Maçın ardından açıkladı

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında GZT Giresunspor ile Atakaş Hatayspor karşı karşıya geldi. Zorlu mücadeleyi Atakaş Hatayspor, 1-0 kazandı.

Maçın ardından GZT Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, değerlendirmelerde bulundu.

"65'e kadar golü bulamayınca..."

Okan Kocuk, "Aslında iyi oynadığımız bir maç. İlk yarı öne geçebilseydik daha farklı bir senaryo olabilirdi. 65'e kadar golü bulamayınca maçta git geller yaşanmaya başladı. Onlar da öndeki oyuncuları ile kontra atak yaptı. Golü de bulduklarında işler daha da karmaşık bir hal aldı." diyerek karşılaşmayı değerlendirdi.

"Başkanlar oturup, kararı verir"

Muslera'nın sakatlığından sonra kaleci arayışlarına giren Galatasaray'da Okan Kocuk ismi gündeme geldi. Konu hakkında soruların soruyu genç file bekçisi, "Benim bu konu hakkında bir bilgim yok. Başkanlar oturup, konuşur ve onlar kararı verir. Ben sadece sahada işimi yapmaya çalışıyorum. Ben şu an Giresunspor forması giyiyorum ve her sahaya çıktığımda Giresunspor'a faydalı olabilmek için yüzde 100'ümü Veriyorum. Böyle bir konu varsa başkanlar kararı verir." şeklinde yanıtladı.

Senin için hazırladığımız haberler