Giresunsporlu Okan Kocuk: "Hedefim Galatasaray'da oynamak"

Feride Kara
06.05.2022 - 17:00 | Son Güncellenme: 06.05.2022 - 17:11

Spor Toto Süper Lig takımlarından Giresunspor'da kiralık olarak forma giyen kaleci Okan Kocuk, Galatasaray'a geri dönüp kaleyi devralmak istediğini açıkladı

Giresunsporlu Okan Kocuk: "Hedefim Galatasaray'da oynamak"

Sezon başında Galatasaray'dan Giresunspor'a kiralanan ve burada gösterdiği performansla dikkatleri çeken Okan Kocuk, hedefinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyledi. 

Sezon mutlu bitti

Sezon başında çoğu kişide Giresunspor'un küme düşeceği düşüncesi olduğunu dile getiren Kocuk, "Belki Giresun halkı bile tutunabileceğimize inanmıyordu. Bakıldığında ilk 6 hafta galibiyetsiz geçti, belki bir gol attığımız 6 haftaydı ama Göztepe deplasmanından sonra toparlanan bir takım vardı. Çok şükür ligin sonunda lige tutunmayı başarabildik, güzel bir hikaye yazıldı diye düşünüyorum. Sezon başından beri inişler, çıkışlar tabii ki üzüldük. Yeri geldi çok da sevindiğimiz zamanlar oldu ama sonu bence çok mutlu bitti." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da oynamak istiyorum

Geleceğiyle ilgili olarak Okan Kocuk, "Tabii kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Galatasaray'da oynamak istiyorum, hedefim Galatasaray'da oynamak. Galatasaray'ın oyuncusuyum ama hayat, zaman ne getirir, bunu bilemeyiz." dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray 3 kötü haber birden!
Habere Git

En az gol yiyen takımlardanız

Kocuk, kendisinin iyi bir sezon geçirdiğini dile getirerek, "Sonuçta arkadaşlarım olmasa ben de böyle bir sezon geçiremezdim. Takım savunmasını iyi yapan takımlardan biriydik. Küme düşmemeye oynadık ama ligde en az gol yiyen beş takımdan biriyiz, bu da takım savunması sayesinde oldu." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler