Son Dakika | Okan Kocuk'tan Galatasaray açıklaması

10.03.2022 - 18:07 | Son Güncellenme: 10.03.2022 - 18:15

GZT Giresunspor'un formda kalecisi Okan Kocuk, yaptığı açıklamalarda Kosova Milli Takımı'ndan gelen tekliften ve önündeki Galatasaray sürecinden bahsetti.

Son Dakika |  Okan Kocuk'tan Galatasaray açıklaması

AJANSSPOR HABER

GZT Giresunspor'un gözde kalecisi Okan Kocuk, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

"Türk Oğlu Türk'üm"

GZT'den Kerim Baştan'ın sorularını yanıtlayan Okan Kocuk, "5-6 yıl önce Kosova Milli Takımı’ndan öyle bir teklif vardı ama tabi o zaman reddetmiştim. Yine de öyle bir teklif olsa, yine reddederim. Çünkü ben Türk oğlu Türk'üm sonuçta. A Milli takım için tekrar o formayı giymek inşallah bana da bir gün nasip olur. O ekibin içinde yer almak istiyorum" ifadelerini kullandı.

'Hedefim Galatasaray'da formayı almak'


Galatasaray hakkında merak edilenleri cevaplayan Kocuk, "Buraya gelmeyi tabii ki faydalı buluyorum. Hem GZT Giresunspor'un bana ihtiyacı var, hem de benim GZT Giresunspor'a ihtiyacım var. Şuanda gösterdiğim performansla tabii ki GZT Giresunspor da bana çok şey kattı. Bende onlara bir şeyler, GZT Giresunspor'a bir şeyler vermeye çalışıyorum. E tabi ben de kendimi geliştirmek istiyorum. Sonuçta kiralık oyuncuyum, geri döneceğim. Hedefim tabii ki Galatasaray'da oynamak ilk başta, bakalım sezon sonu döndüğümüzde neler olacak. Zaman gösterecek her şeyi" dedi. 

'En çok Batshuayi zorladı' 

Kendisi hakkında merak edilen soruları cevaplayan Kocuk, "Seni en çok zorlayan forvet?" sorusuna Beşiktaşlı Batshuayi cevabını verdi.

Ayrıca özel bir totemi olmadığını söyleyen başarılı file bekçisi, sadece seremoniden sonra kaleye gidip, üst direğe dokunduğunu dile getirdi.

Senin için hazırladığımız haberler