Okan Kocuk, oynamak istediği ligi açıkladı!

28.12.2017 - 00:25 | Son Güncellenme: 28.12.2017 - 00:25

İstanbulspor kalecilerinden Okan Kocuk, gelecek planları ile ilgili beIN Sports'a konuştu.

Öne çıkan açıklamalar şu şekilde:

Okan Kocuk, oynamak istediği ligi açıkladı

"Bursaspor altyapısına 12 yaşımda gittim. Çok şeyler kattı bana. Benim için çok önemliydi. Bursaspor altyapısı önemli isimler çıkardı; Enes gibi, Muhammet, Kubilay olsun. Enes bizim için örnek alınacak bir oyuncu daha iyi olacağını düşünüyorum.

Avrupa hedeflerim var, olursa İspanya Ligi'nde olmak isterim ama önce kendi ligimde kendimi ispat etmem gerekir. Milli takıma seçildim ama İstanbulspor ile büyüdüm. İyi bir yerdeyiz umarım play-off içinde olur lige çıkma durumunda oluruz."

A Milli Takım'a seçilmesi

"Şenol Hoca bana çok şeyler kattı, benim için ayrı bir yeri var. Futbola forvet olarak başladım ama hocam kaleci olmamı istedi. Ankaragücü maçına giderken TFF'den aradılar milli takıma gelmem için pasaportumu sordular. İnanamadım! Sonra Yalçın Hoca bana milli takıma seçildiğimi söyledi. Milli takım kampında çok sıcak karşılandım, ağabeylerim ve hocalarım yardımcı oldular. Lucescu benimle çok ilgilendi, sürekli oynamamı söyledi. Kamp döneminde adapte oldum takıma. Kendi performansımı artırmak istiyorum. Bu sene İstanbulspor'da kiralandım. Benim için burada ne kadar gelişirsem benim için kardır. Yabancı gelecekse ligimize renk katacak oyuncular gelmesini isterim. Gelecekse Muslera gibi bir yabancı gelmeli. Bir şeyler öğrenirim hem de rekabete gireriz. Hamza Hoca, Şenol Hoca çok karakterli hocalar, çalıştığım hocaların hepsi kaliteli hocalar. İstanbulspor'a kiralık geldim, kendimi geliştirmek istiyorum. İyi gidiyoruz umarım A Milli Takım'a tekrar seçilirim. Her şey benim için iyi olur."

Senin için hazırladığımız haberler