Okan Kocuk Giresunspor'a veda etti

23.05.2022 - 12:48 | Son Güncellenme: 23.05.2022 - 12:55

Giresunspor ile olan kiralık sözleşmesinin bitimiyle Galatasaray'a dönecek olan kaleci Okan Kocuk, yeşil beyazlı kulüp ve taraftara veda etti. İŞte detaylar...

Okan Kocuk Giresunspor'a veda etti

Sezon başında Galatasaray'dan kiralık olarak transfer olduğu Giresunspoor ile olan sözleşmesi sona eren 26 yaşındaki kaleci Okan Kocuk, yeşil beyazlı kulübe ve taraftarlarına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

"Yaşadığımız tüm anılar benim için çok önemli"

Okan Kocuk, sosyal medya hesabından yayımladığı mesajında, Giresunspor formasını bir sezon boyunca büyük bir mutlulukla giydiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Yeri geldiğinde büyük zorluklarla hep beraber kenetlenerek başa çıktık. Yeri geldiğinde taraftarlarımızla maç sonunda adeta bayram havası yaşadık. Bu güzel sezon ve sizinle beraber yaşadığımız tüm anılar benim için çok önemli ve hep öyle kalacak. Beni ve ailemi gerçekten evimde gibi hissettiren Giresun halkına, tutkusu ve aidiyetiyle beni büyüleyen Giresunspor taraftarına her şey için teşekkür ederim. Hoşçakalın." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta veda! Ayrılığı resmen açıkladı...
Habere Git

32 maçta forma giydi

Giresunspor kalesini bu sezon 32 maçta koruyan Okan Kocuk, bu karşılaşmalarda 38 kez gole engel olamadı. 26 yaşınki file bekçisi 9 maçta ise kalesini gole kapattı.

Senin için hazırladığımız haberler