Okan Yokuşlu kararını verdi! Hull City mi Trabzonspor mu?

Ali Bozkurt
21.07.2024 - 09:55 | Son Güncellenme: 21.07.2024 - 09:59

Süper Lig devi Trabzonspor ile Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Okay Yokuşlu'yu transfer etmek isterken orta saha oyuncusu kararını verdi. Detaylar...

Okan Yokuşlu kararını verdi! Hull City mi Trabzonspor mu?

AJANSSPOR HABER

Süper Lig devi Trabzonspor ile Acun Ilıcalı'nun sahibi olduğu Hull City, transferde karşı karşıya geldi. Okay Yokuşlu'yu transfer etmek isteyen iki ekip tekliflerini ilettiler. Yokuşlu'nun ise son kararı ortaya çıktı. Detaylar...

Ertuğrul Doğan açıklamıştı

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı gerçekleştiren Trabzonspor'un Başkanı Ertuğrul Doğan transfer çalışmaları hakkında konuşmuştu. Doğan kendisine gelen Okay Yokuşlu sorusuna ise eski oyuncularını transfer etmek istediklerini ve mücadeleci ve tempolu bir oyuncu olduğunu söylemişti.

Acun Ilıcalı'yı beklemeye aldı

Fanatik'te yer alan habere göre; Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Okay Yokuşlu’yu transfer etmeye çalışıyor fakat tecrübeli ismin Fırtına’ya öncelik verdiği ve Trabzonspor’la ilgili gelişmeleri beklediği öğrenildi.

Pazarlık sürüyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Oyuncu tarafıyla Trabzonspor arasında ciddi bir sıkıntı bulunmazken, kulüpler pazarlık aşamasında. Bordo-Mavililer çok fazla vakit kaybetmeden bu transferi sonuçlandırmayı hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler