Okay Yokuşlu, Sevilla'ya transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

27.03.2018 - 13:14 | Son Güncellenme: 27.03.2018 - 13:14

Okay Yokuşlu, Sevilla'ya transfer olacak mı? Menajeri açıkladı!

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu Okay Yokuşlu transferin gözdesi oldu.

Sevilla'nın radarında!

Okay Yokuşlu, Premier Lig ekibi West Bromwich'in ardından; İspanya'nın ünlü kulübü Sevilla'nın scoutları tarafından da kıskaca alındı.

Sıkı takip!

Sevillalı yetkililerin, Okay'ı A Milli Takım'ın İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 yendiği hazırlık karşılaşmasında tribünden takip ettikleri öğrenildi.

Sevilla kulübünün Okay Yokuşlu için Trabzonsporlu yetkililerle temas kuracağı belirtildi.

27 karşılaşmada; 2 gol, 1 asist

24 yaşındaki futbolcu, bu sezon Trabzonspor'da 27 karşılaşmada forma giyerken takımı adına 2 gol ile 1 asist kaydetti.

Altay'da yıldızı parladı!

Yıldızı İzmir temsilcisi Altay'da parlayan ve 2011 yılında flaş bir transferle Süper Lig ekibi Kayserispor'un yolunu tutan Okay Yokuşlu 2015/16 sezonu öncesi Trabzonspor'a transfer oldu.

Menajerinden transfer açıklaması!

Okay Yokuşlu'nun transferi hakkında Ajansspor editörü ve Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan yıldız futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, "Okay Yokuşlu'nun transferi konusunda bize gelen sözlü ya da yazılı bir teklif yok. Avrupa'nın önemli kulüpleri tarafından izlenildiğini ve takip edildiğini biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Radyospor'da yayınlanan Taktik programında Mert Elam'ın sorularını yanıtlan Uğur Meleke, Okay Yokuşlu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı.

Uğur Meleke: Kaptanlığı Okay'a verin!

"Trabzonspor'da; Okay Yokuşlu - Abdülkadir Ömür - Yusuf Yazıcı üzerine senaryo kurulması gereken oyuncular. Ben yönetici olsam; kaptanlığı Okay Yokuşlu'ya verirdim. Okay, risk alıyor. Çünkü futbol oynuyor"

AJANSSPOR - 

Senin için hazırladığımız haberler