Trabzonspor'la anlaşmıştı! Okay Yokuşlu, Trabzon'da

30.07.2024 - 20:22 | Son Güncellenme: 31.07.2024 - 01:12

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Trabzonspor'un anlaşmaya vardığı milli futbolcu Okay Yokuşlu, transfer görüşmeleri için Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'la anlaşmıştı! Okay Yokuşlu, Trabzon'da

AJANSSPOR-HABER

UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu rövanşında sahasında Slovakya'nın Ruzomberok takımı ile yapacağı maçın hazırlıklarına devam eden Trabzonspor, bir transferi daha bitirmek üzere...

Bu sezon Ozan Tufan, Borna Barisic, John Lundstram, Anthony Nwakaeme, Cihan Çanak ve Denis Draguş gibi oyuncuları kadrosuna katan Bordo-Mavili takımın, eski futbolcusu Okay Yokuşlu ile anlaştığı iddia edilmişti.

Trabzonspor'da 2015-16-2017-2018 sezonların forma giyen Okay Yokuşlu yeniden Trabzonspor'da. İngiltere'nin Championship ekiplerinden West Bromwich Albion'dan transfer edilen milli oyuncu bu gece 00.30'da Trabzon'a geldi. Okay Yokuşlu'yu Trabzon Havalimanı'nda coşkulu bir taraftar grubu karşıladı.

Trabzon'a indi

Trabzonspor'un yeni transferi Okay Yokuşlu'nun uçağı saat 00.15 sularında Trabzon'a indi.

"Çok mutluyum"

Trabzon'a gelen ve basına açıklamalarda bulunan Okay Yokuşlu, "Çok mutluyum şu anda. Tekrar bu camianın bir parçası olduğum için çok mutluyum. Umarım her şey yolunda gidecek ve takıma katılacağım. En çok stadyumu, stadyumdaki atmosferi özledim" ifadelerini kullandı.

Yokuşlu, "Daha resmi olarak imzalar atılmadı ama umarım yarın sağlık testinden sonra, hiçbir sorun çıkmadığı takdirde ve umarım her şey yolunda gidecek ve ben de takıma katılacağım. Umarım çok güzel bir sezon olur hem Türkiye liginde hem de Avrupa Ligi'nde.

"En çok stadı özledim"

Hocayla daha önce beraber çalışmasak da birbirimizi tanıyoruz. Telefonda birkaç kez görüşmemiz oldu. Sağ olsun zaten ilgisini belirtti. Ben de hocayla çalışmaktan büyük mutluluk duyacağım. Umarım her şey istediğimiz gibi olur. En çok stadı özledim. Stattaki atmosferi çok özledim. Şu an için söyleyebileceğim tek şey çok mutluyum. Güçlü bir kadromuz var ve bunun da takıma iyi yansıyacağını düşünüyorum. Her şey iyi gittiği takdirde hem Türkiye liginde özellikle Avrupa'da başarılar yakalayacak takım olduğunu düşünüyorum. Umarım ben de bu başarıya katkı sağlarım" dedi.

Trabzonspor kariyeri

30 yaşındaki ön libero oyuncusu, 2018 tarihinde Trabzonspor'dan Celta Vigo'ya 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Bordo-Mavili takım ile daha önce 106 maçta görev alan Okay Yokuşlu 10 gol ve 7 asist kaydetti.

Forma giydiği takımlar

Kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden milli futbolcu kariyerinde Karşıyaka, Altay, Trabzonspor, Celta Vigo, Getafe ve West Bromwich formalarını giydi.

Milli Takım kariyeri

A Milli Takımı'nda da oynayan 30 yaşındaki futbolcu, görev aldığı 43 maçta 1 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Senin için hazırladığımız haberler