Okay Yokuşlu'dan veda mesajı

16.06.2018 - 00:00 | Son Güncellenme: 15.06.2018 - 21:44

Trabzonspor'dan ayrılıp Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu, sosyal medya hesabından camiaya ve taraftara bir veda mesajı yayınladı.

İşte o mesaj:

Büyük Trabzonspor taraftarı ve camiası, takım arkadaşlarım,değerli hocalarım, tüm spor severler ve basın mensupları;

Gelmiş olduğumuz bu noktada, geride çok güzel anıları, arkadaşlıkları, tecrübeleri, ve en önemlisi Trabzon halkının sevgisi kalbimde taşıyarak çok uzun yıllardır kendime koyduğum hedefler doğrultusunda size veda etmek durumundayım… Trabzon’da geçirmiş olduğumu bu güzel üç sezon için bütün başkanlarımıza, yöneticilerimize, birlikte çalıştığım değerli hocalarıma, takım arkadaşlarıma ve kulüp personelimize çok teşekkür ederim. Sizler hep aklımda ve kalbimde olacaksınız.Böylesine güzel ilişkiler kurduğum güzel insanlarla dostluklarımızın baki kalacağından eminim.

Bu paragrafı da benim için hayatımda her zaman çok başka bir yeri olacak Trabzonspor tarafına ayırmak istiyorum.Trabzon’a ilk geldiğim günden beri samimiyetleriyle ve sevgileriyle beni her zaman bir Trabzonlu gibi benimseyip kucaklayan ve destekleyen Trabzon halkına minnettarım. Sizler nerede olursam olayım benim kalbimin en özel yerinde olacaksınız. Ulaştığım her başarıda, yaşadığım her hüznümde kalplerimizin bir olacağıma eminim. Çıktığım her maçta, ayağıma gelen her topta benimle birlikte o heyecanı yaşayacak olan insanların olduğunu bilmek benim için hem gurur hem de mutluluk kaynağıdır. Sizler Trabzonspor’u gönülden seven, başarıda ve başarısızlıkta koşulsuz destekleyen, yeri geldiğinde kendi önceliklerini unutup takıma destek olmak için kendini ortaya koyan muhteşem taraftarlarsınız. Geçtiğimiz bu 3 sezonda bu denli bir sevgiye layık görülmüş olmaktan dolayı kendimi çok şanslı ve özel hissediyorum. Benim için Trabzonspor camiası, halkı ve büyük Trabzonspor taraftarları her zaman çok özel bir yerde olacaktır.

Hepinize en içten ve en samimi sevgilerimi gönderiyorum.

Saygılarımla

OKAY YOKUŞLU

Senin için hazırladığımız haberler