Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu'nun sözleşme detayları belli oldu!

13.06.2018 - 16:48 | Son Güncellenme: 13.06.2018 - 19:48

Trabzonspor forması giyen Okay Yokuşlu, İspanya Ligi ekiplerinden Celta Vigo'ya transfer oldu.

Celta Vigo'ya transfer olan Okay Yokuşlu'nun sözleşme detayları belli oldu!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'da forma giyen Okay Yokuşu'nun yeni takımı belli oldu. Milli futbolcu kariyerine İspanya'da devam etme kararı aldı. 

Okay Yokuşlu 4 yıllık anlaşma sağladı

La Liga ekiplerinden Celta Vigo, bir süredir transfer etmek istediği Okay Yokuşlu'yu renklerine bağladı. Futbolcunun sözleşmesiyle ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Sağlık kontrolünden geçirilen ve Celta Vigo ile her konuda anlaşma sağlayan Okay Yokuşlu ile 4 yıllık sözleşme imzalandığı öğrenildi.

Trabzonspor'dan Okay için açıklama geldi

Celta Vigo, 3 milyon Euro'su peşin 3 milyon Euro'su 6 ay sonra ödenmesi kaydıyla 6 milyon Euro'ya Okay Yokuşlu'nun bonservisini, Trabzonspor Kulübü'nün onayına ihtiyaç duymadan alabilma imkanına sahipti. Ayrıca, Trabzonspor yöneticisi Hayrettin Hacısalihoğlu, Celta Vigo’nun kendilerinden banka hesap numarası istediklerini açıkladı.

Okay'ın performansı

Futbol kariyerine Altay’da başlayan Okay Yokuşlu, ardından 4 sezon Kayserispor’da oynadı. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, Trabzonspor’da ise 3 sezonu geride bıraktı. Okay, geçen sezon 33 maçta 2 gol 2 asistlik performans ortaya koydu. Yokuşlu, milli takımda ise 14 maçta 1 gol attı.

Okay, 5 numaralı formayı istedi

Milli futbolcu, Celta Vigo'dan boşta olan 5 numaralı formayı istedi. Ayrıca futbolcu ve menajerinin, transfer sonrasında yurda dönüş yaptığı öğrenildi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler