'Okay'ın bonservisi 15 milyon euronun üzerinde'
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
'Okay'ın bonservisi 15 milyon euronun üzerinde'

Son 5 Haber

Darwin Nunez'in yeni adresi belli oluyor: Herkesi şaşırttı!

Transfer resmileşti: Fenerbahçe, genç oyuncusuna veda etti!

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano'da transfer açıklaması

Beşiktaş'ta Tiago Djalo'dan itiraf: "Geçen sezon bazı sorunlar vardı"

Kulüp başkanı açıkladı: "Cihan Çanak'ı istiyoruz"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

'Okay'ın bonservisi 15 milyon euronun üzerinde'
Fernando'nun Sevilla ile anlaşmasının ardından 6 numara için arayışlara başlayan Galatasaray'da Okay Yokuşlu ismi gündeme gelmişti. Milli futbolcunun menajeri Batur Altıparmak, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
'Okay kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor'
Celta Vigo'nun Okay'dan çok memnun olduğunu belirten Altıparmak, "Futbolcunun bonservisi 15 milyon euronun üzerinde ve bu her geçen gün artıyor. Okay da kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor" dedi.
25 yaşındaki milli yıldızın menajeri yaptığı açıklamada Okay Yokuşlu için Galatasaray'dan teklif gelmediğini de söyledi.
Altıparmak, "Celta Vigo Kulübü, Okay'dan çok memnun ve uzun vadeli bir kontratı var. Okay'ın bu sezon çok daha başarılı olacağına inanıyorlar. Futbolcunun bonservisi 15 milyon euronun üzerinde ve bu her geçen gün artıyor. Okay da kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor" diyerek noktayı koydu. (Sabah)