"Oklahoma'ya takaslandığımı duyunca şok oldum"
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
"Oklahoma'ya takaslandığımı duyunca şok oldum"

Son 5 Haber

Sakaryaspor'un olağan genel kurulu "gerginlik" nedeniyle ertelendi

Galatasaray'dan Ivanovic hamlesi! Anlaşma tamam...

Milli motosikletçi Can Öncü, İspanya'da son yarışta 11. oldu

Barış Alper Yılmaz: ''En üzüldüğüm maç oydu...''

Fenerbahçe Başkan Adayı Hakan Safi, transfer edeceği yabancı golcüyü açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

"Oklahoma'ya takaslandığımı duyunca şok oldum"
Bu yaz sezonunun hemen başında birçok NBA takımının takasla kadrosuna katmak istediği Paul George, geçtiğimiz haftalarda, ismi hiç beraber anılmamasına rağmen MVP Russell Westbrook'un takımı Oklahoma City Thunder'a takaslanmıştı.
Konuyla ilgili ESPN'e açıklamalarda bulunan 27 yaşındaki yıldız oyuncu Paul George, "Oklahoma City Thunder bu dönemde benim aklımda hiç olmayan bir takımdı, duyunca çok şaşırdım. 4-5 tane benim ismimin geçtiği çok aktif takım vardı, onlardan birine gideceğimi düşünüyordum. Oklahoma'ya takas olduğumu duyunca hem çok şaşırdım, hem de mutlu oldum. Benim tek isteğim özel bir şey için ve şampiyonluk için mücadele edebilmek. Bunu Russell Westbrook'la beraber yapabileceğime inanıyorum" ifadelerini kullandı.
Paul George geçtiğimiz sezon Indiana Pacers formasıyla 23.7 sayı, 6.6 ribaund ve 3.3 asist ortalamaları ile mücadele etmişti.
Eren Tuncay / AJANSSPOR