Oktay Derelioğlu: "Ateşten gömleğin içindeyiz"

17.03.2019 - 21:10 | Son Güncellenme: 17.03.2019 - 21:10

Tff 2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor’da Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, basın açıklaması verdi. Yaptığı açıklamada adeta ateşten gömleği üstlendiklerini ifade eden Derelioğlu, “Bu takımın zamana ihtiyacı var ama zamanımız yok. Çok çalışıp önümüzdeki 7 haftayı iyi değerlendireceğiz” dedi.

 Oktay Derelioğlu konuşmasının devamında kendilerine inandıklarını, 4 günde futbolcuların acayip tepki vererek çok güzel performans çıkarttıklarını dile getirdi.

Teknik Direktör Oktay Derelioğlu’nun konuşmasının devamı şöyle:

“Kendimize inanıyoruz. Bu iş zaman işi, otutturmak için zaman ihtiyacımız var ama zamanımızda yok. Her maçımızı kazanmak zorundayız. Böyle bir dönemdeyiz. 7 hafta kaldı. Ateşten gömlek tabiri ile ateşten gömlek giydik. Ama bu Tokat şehri, yönetimimiz ve kadromuz acayip kenetlendi. 4 gün oldu Tokat’a geleli ama 4 günde bu oyuncular inanılmaz tepki verdi. Benim oynatmak istediğim oyun öyle kolay değil. Zor bir iş istedim onlardan. Buna da onların fiziki yeterliliği hazır değil. 3 oyuncu değiştirdim. 2 futbolcumda sakat saakt oyuna devam ettiler. Bizleri buraya getiren yönetimimize, Tokat halkına da çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu cendereden çıkarız” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler