Oktay Derelioğlu: Cenk Tosun 15 milyon Euro...

17.11.2017 - 15:14 | Son Güncellenme: 17.11.2017 - 15:14

Oktay Derelioğlu: Cenk Tosun 15 milyon Euro...

En son Kahramanmaraşspor'da görev alan teknik direktör Oktay Derelioğlu, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Kahramanmaraşspor'daki ayrılık sürecini anlatan Derelioğlu, Beşiktaş'ın yıldız golcüsü Cenk Tosun için de 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeneceğini söyledi.  

Deneyimli futbol adamı Burak Yılmaz'ın yabancı kuralıyla ilgili açıklamalarına ise atıfta bulundu.

ANTRENMANA ALINMADIK!

"Türk futbolunun kanayan yarası sık sık yaşanan değişimler. Kulüplerimizde ne yazık ki iyi giden bir şeyi yönetim bozuyor. Geçen hafta benim iznim olmadan 3 oyuncum kadro dışı bırakıldı. Başkana sordum, 'Oyunları beğenmiyorum' cevabını verdi.  Başkan benimle fabrikasında görüşmek istedi. Kendisine tesislerde görüşeceğimi ve hangi konuyu görüşeceğimizi sordum. Daha sonra sözleşmemizin karşılıklı feshedildiği şeklinde haberler çıktı. Yardımcılarımın sözleşmesi gün içerisinde feshedildi. Bugün antrenmana alınmadık.  İyi giden bir şeyi bozuyorlar. Takımda toparlanma vardı. Sadece işine konsantre olan bir ekibiz fakat bırakmadılar. Herkesin yolu açık olsun"

HOCALAR DURUŞ SERGİLEMİYOR

"Alt liglerde durum felaket. Süper Lig'de sadece esinti var, alt liglerde kasırga var. Kimse haddini bilmiyor. Türk futbolu en tepeden en aşağıya kadar problemli bir konumda. Süper Lig'deki hakemler alt liglerdeki hakemlere göre muhteşem. Alttan düzelteceksin her şeyi. Türkiye'den neden futbolcu yetişmiyor, bu şartlarda yetişmez ki! Bu duruma en büyük çanak tutan teknik direktörler, hocalarımız duruş sergilemiyorlar. Hocalar duruş sergilese, bu durum böyle olmaz"

BURAK YILMAZ'A CEVAP!

Oktay Derelioğlu, Burak Yılmaz'ın yabancı kuralıyla ilgili "Türk arkadaşlarımın daha fazla oynamasını isterim. Yabancı kuralından sonra benim 30-31 yaşındaki arkadaşlarım futbolu bıraktı" açıklamasına atıfta bulundu. 

"Biz de sadece şov var. Üretmek için konuşan yok! Sadece şov ve para için konuşuyorlar. Yabancı her yerde serbest. Kötü yabancı getirirsen farklı, kaliteli yabancı futbolcular gelirse farklı, kaliteli oyuncu gelirse kaliteyi artırır. Her ligde yabancı serbest olsun. Sahada kim iyiyse o oynar. Sistemi kuramıyoruz, sistemi yeni hocalarla yıkıyoruz. Kişiler değişse bile sistemler değişmemeli. Birisi demeç veriyor. 'Benim arkadaşlarım yabancı kuralından dolayı oynayamıyor' diyor. Öyleyse arkadaşların iyi olup oynasaydı. İyi futbolcu her şartta oynar. Bu konularla ilgili çok konuşuruz ve çok düşman ediniriz"

FAVORİ BEŞİKTAŞ

"Beşiktaş Türkiye'nin yükselen gururu. Beşiktaş ligde şampiyon olmasın ama Avrupa'da gideceği yere kadar gitsin. Beşiktaş'ı haksızca eleştiriyorlar. Akhisar Okan Buruk Hoca'yla muhteşem bir yükselişe geçti fakat mutlak favori Beşiktaş"

CENK TOSUN 15 MİLYON EURO

"Cenk Tosun'un geçen sezondan itibaren yükselen bir değeri var. Cenk'in şu anda bonservis bedeli 15 milyon Euro edecektir. Cenk için Newcastle United deniyor, olursa hayırlısı olur diyorum. Beşiktaş'ın da Cenk'ten boşalacak santrfor hattını doldurması lazım!"

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler