Oktay Derelioğlu istifa mı ediyor? Basın toplantısında flaş sözler...

11.03.2018 - 16:26 | Son Güncellenme: 11.03.2018 - 16:26

Oktay Derelioğlu istifa mı ediyor? Basın toplantısında flaş sözler...

Gaziantepspor, Spor Toto 1. Lig'in 27. haftasında Samsunspor'u 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası iki takım teknik direktörü açıklamalarda bulunurken, Oktay Derelioğlu istifa sinyali verdi. 

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Samsunspor Teknik Direktörü Besim Durmuş üzgün olduklarını belirterek, “İki maç kazandıktan sonra düşmüş olan bir takıma yenildik, çok üzgünüz. Çok basit hatalar yaptık. Gaziantepspor genç bir takım iyi mücadele ettiler. Büyük bir avantaj kaybettik bu maçı kazanmamız gerekiyordu” dedi. 

Derelioğlu: "Giderayak bana galibiyet hediye ettiler" 

Gaziantepspor Teknik Direktörü Oktay Derelioğlu ise oyuncularının giderayak kendisine galibiyet hediye ettiğini söyleyerek, “Oyuncularımı kutluyorum, bana giderayak bir galibiyet hediye ettiler. Onlara çok teşekkür ediyorum. Genç bir takım kurduk. Çok iyi mücadele ediyoruz. Bu oyuncuların çoğu 17-18 yaşında Türk futboluna önemli oyuncular kazandırdık. Skor çok daha farklı olabilirdi. Çok basit pozisyonlar kaçırdık. Sonuçta onurlu bir mücadele sergiledik. Oyuncularımı kutluyorum” diye konuştu. 

Gaziantepspor'dan açıklama geldi!

"Maç sonrası görevinden ayrılacağını belirten Teknik Direktörümüz Oktay Derelioğlu’nu kendilerini bırakmamaları ve görevinden ayrılmaması için futbolcularımızın ikna çabası sürüyor."

Geçtiğimiz günlerde 1. Lig ekiplerinden Gaziantepspor ile yollarını ayıran Oktay Derelioğlu Fotomaç 10 Numara'ya çarpıcı açıklamalarda bulundu..

Senin için hazırladığımız haberler