Oktay Mahmuti yenilgi sonrası çarpıcı konuştu: Hak etmiyoruz!

15.04.2018 - 16:55 | Son Güncellenme: 15.04.2018 - 16:55

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Oktay Mahmuti, Tahincioğlu Basketbol Ligi 25. haftasında 85-78 kaybettikleri Muratbey Uşak maçı sonrası konuştu. Mahmuti, ”Açık söylemek lazım; biz Play-Off'u hak etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

“Biz hak etmiyoruz”

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başantrenör Oktay Mahmuti, Uşak takımını tebrik ettikten sonra takımını ağır bir dille eleştirdi. Mahmuti, “Açık söylemek lazım; biz Play-Off’u hak etmiyoruz. Herhangi başarıyı, herhangi bir ödüllendirilmeyi hak etmiyoruz. Üzülüyorum; bu gidişatı değiştirmek için çok uğraşıyorum fakat değiştiremiyorum. Üzülüyorum; bu formaya bu kulübün geleneğine üzülüyorum. Maçı kaybetmek, kazanmak sporun her zaman içinde var olan bir şey. Başkalarının bizden fazla istemesi kadar sporda daha acı bir şey olamaz. Kendi adıma konuşuyorum fakat ben bunu değiştiremiyorum” diye konuştu.

“Yeterli sertliği gösteremedik”

Galatasaray Odeabank oyuncusu Hardy da, “Mücadeleye çok yumuşak başladık. Yeterince sertliği gösteremeyince, onlar nasıl istiyorlarsa maç o şekilde devam etti. İkinci yarıda daha sert oynamaya çalıştık fakat bu bizim için yeterli olamadı” açıklamasında bulundu.

Senin için hazırladığımız haberler