Halter Haberleri: Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonu Belli Oldu!

Ali Bozkurt
09.01.2023 - 23:34 | Son Güncellenme: 09.01.2023 - 23:44

Halter Son Dakika Haberleri: Okullar arası Gençler Türkiye Halter Finallerinde şampiyon olan isim belli oldu. Ramazan Efe Yılmaz, finalde şampiyon oldu. Detaylar...

Halter Haberleri: Okullar Arası Türkiye Halter Şampiyonu Belli Oldu!

AJANSSPOR HABER

5-8 Ocak 2023 tarihleri arasında Bartın ilinde gerçekleştirilen Okullar arası Gençler Türkiye Halter Finalleri tamamlandı. Sonuçlanan halter karşılaşmalarında şampiyon isim Çankırı'dan Ramazan Efe Yılmaz oldu. Detaylar...

Ramazan Efe Yılmaz, şampiyon oldu

Ramazan Efe Yılmaz Türkiye Şampiyonu oldu. 55 kg’da yarışan Yılmaz, koparmada 80 kg ve silkmede 113 kg olmak üzere toplamda 193 kg kaldırdığı ağırlıkla Türkiye Şampiyonluğuna ulaşan taraf oldu.

Bursa Halter Spor kulübü sporcularından 3 madalya

Ayrıca turnuvada Bursalı 3 sporcu madalya kazanmayı başardı. Bursa Halter Spor Kulübü sporcuları 3 madalya sahip oldu.

81 kg kategorisinde Sedat ALKANAT bir madalya kazanmayı başardı. Ayrıca 221 kg toplam ile 2. 89 kg katagorisinde Muhannet HALEBİ'de bir madalya sahibi oldu.

Bursalı sporcular arasıdna 265 kg toplam ile 2. 102 kg katagorisinde Eren AYDİN Türkiye üçüncü olarak 2 gümüş 1 bronz madalya kazandı.

Halter Şampiyonası Antalya'da Olacak

EWF, organizasyonun 17-28 Şubat 2024 tarihlerinde Antalya'da yapılmasını karar verildi. Turnuva Antalya'da düzenlenecek.

Avrupa Halter Federasyonu Başkanı Antonio Conflitti, Antalya'da düzenlenecek turnuva hakkında açıklama yaptı. Conflitti, "Türkiye Halter Federasyonunu, 2024'te böylesine prestijli bir olimpiyat eleme etkinliğine ev sahipliği yapacağı için tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü de 2024 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nın önemine dikkati çekerek şöyle konuştu. "Arkadaşlarımız ile çok detaylı bir sunum dosyasıyla başvurumuzu yaptık. Bu doğrultuda bize destek veren Bakanımıza, bakan yardımcılarımıza teşekkür ederiz. Şampiyona, Paris Olimpiyatları öncesi son kota müsabakası olması nedeniyle bizim için çok önemli. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayıp, bu büyük organizasyonu her anlamda yüzümüzün akıyla tamamlamak istiyoruz” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler