Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Ola Solbakken'e Yeni Talip

Akın Ungan
07.07.2022 - 18:47 | Son Güncellenme: 07.07.2022 - 18:58

Kanat transferinde Galatasaray'ın rakipleri artıyor. Bodo Glimt forması giyen Ola Solbakken'e bir dev takım daha talip oldu. Ola Solbakken kimdir?

Galatasaray'ın Transfer Listesindeki Ola Solbakken'e Yeni Talip

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını Okan Buruk yönetiminde sürdüren Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kanat bölgesine bir takviyede bulunmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, karşısına çıkan rakiplerden dolayı transferi sonuçlandırmada zorlanıyor.

Avrupa şampiyonları devreye girdi

Bodo/Glimt forması giyen Ola Solbakken'i transfer gündemine alan Galatasaray'ın karşısına UEFA Avrupa Konferans Ligi şampiyonu Roma ve UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Frankfurt çıktı. İki kulübün Ola Solbakken için devrede olduğu kaydedilirken Roma'nın transferde bir adım önde olduğu ifade edildi.

Napoli de katıdı

Öte yandan İtalyan basınından The Cult of Calsio'da yer alan habere göre Roma ve Frankfurt'un ardından Napoli'nin de Ola Solbakken için devreye girdi. Bu durumla beraber Galatasaray'ın Solbakken transferindeki şansı azaldı.

"1 Ağustos'a kadar hiçbir oyuncuyu satmayacağız"

Bodo/Glimt Teknik Direktörü Kjetil Knutsen ise geçtiğimiz günlerde Ola Solbakken'in transferiyle ilgili yaptığı açıklamada "Solbakken hakkındaki iddiaları gördüm ancak 1 Ağustos'a kadar elimizdeki hiçbir oyuncuyu satmayacağız." demişti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Marcao kadroya alınmadı!
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Bodo/Glimt forması ile 23 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki Norveçli, 8 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler