Olarenwaju Kayode'den transfer açıklaması! La Liga...

17.05.2020 - 12:18 | Son Güncellenme: 17.05.2020 - 12:22

Olarenwaju Kayode'den transfer açıklaması! La Liga...

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep Futbol Kulübü forması giyen Olarenwaju Kayode, tekrar La Liga'da oynamak istediğini söyledi.

AJANSSPOR DIŞ HABER / İSA KETHÜDA

Manchester City'ye transferi olduğu günü değerlendiren Kayode, "Benim için çok büyük bir onurdu. Avusturya'nın en çok gol atan oyuncusuydum. Yeni sezon başladıktan sonra yeni bir meydan okuma istedim. Eşim bunu gerçekleştirmek için çok şey yaptı. İki U20 Dünya Kupası'nda oynadım. Gerçekten mutluydum. Bu benim için büyük bir onurdu. Böyle fırsatlar her oyuncu için doğmuyor" dedi.

Türkiye'deki geleceği hakkında konuşan Kayode, "Türkiye'deki geleceğim henüz belli değil. Kiralık sözleşmem bittikten sonra Shaktar Donetsk'e geri dönmem gerekiyor. Temsilcim kulüple konuşacak ve sonra ne olacağını hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.

"Senin rol modelin kim?" sorusuna Kayode, "Cristiano Ronaldo" yanıtını verirken, "Bir futbolcu olmasaydın ne iş yapardın?" sorusuna ise, "Gerçekten bilmiyorum. Dans etmeyi sevdiğim için müzisyen ya da dansçı olabilirdim" dedi.

Eşinin kariyeri için çok şey yaptığını belirten Kayode, "Futbolu seviyor ve çok iyi anlıyor. O benim bel kemiğim, kariyerimde sorun olarak görünen her şeyi halletti. Benimki sadece futbol oynamak. Bana evet demesi hiç kolay olmamıştı. Evet diyene kadar ona sürekli baskı yaptım. Sonra evet dedi. Ve ben havalardaydım." açıklamasını yaptı.

Son olarak hedefleri hakkında konuşan Kayode, "La Liga'da yeniden forma giymek isterim" ile sözlerini tamamladı.

Gaziantep FK ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan 27 yaşındaki Nijeryalı forvet; bu sezon forma giydiği 24 maçta 9 gol ve 7 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler