Serhat Ulueren'den olay Fatih Terim iddiası: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilseydi..."

08.10.2024 - 12:39 | Son Güncellenme: 08.10.2024 - 13:01

Gazeteci Serha Ulueren, Galatasaray ve sarı kırmızılı takımın eski teknik direktörü Fatih Terim ile ilgili flaş iddialarda bulundu. İşte detaylar...

Serhat Ulueren'den olay Fatih Terim iddiası: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilseydi..."

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de 8 maçta 7 galibiyet ve 1 beraberlik elde ederek milli araya lider olarak giren Galatasaray'da eski teknik direktör Fatih Terim'in tekrar göreve gelmek için mücadele ettiği ileri sürüldü.

Gazeteci Serhat Ulueren, Lider Haber kanalında yayınlanan Telegol programında Galatasaray ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

"Dursun Özbek ile Fatih Terim 3 hafta önce yemek yedi"

Ulueren, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve sarı kırmızılı takımın efsane teknik direktörü Fatih Terim'in yemekte bir araya geldiğini belirterek, "Dursun Özbek ile Fatih Terim 3 hafta önce yemek yedi. Bu net bir bilgi" ifadelerini kullandı.

"Fenerbahçe'ye yenilmiş olsaydı Galatasaray'ın bugün hocası muhtemelen Fatih Terim olacaktı'

Serhat Ulueren, Fenerbahçe karşısında yenilgi alınmış olsa Galatasaray'da bir hoca değişikliği yaşanmış olacağını vurgulayarak, "Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilmiş olsaydı Galatasaray'ın bugün hocası muhtemelen Fatih Terim olacaktı." iddiasında bulundu.

"Fatih Terim, hala Galatasaray'a gelmek için müthiş bir mücadele ortaya koyuyor"

"Fatih Terim, hala Galatasaray'a gelmek için müthiş bir mücadele ortaya koyuyor." diyen Ulueren, "Galatasaray'ın içindekiler de 'Sen önce Seçil Erzan davasından beraat kararı çıkar, bir aklan, ondan sonra Galatasaray'a gelmek için mücadeleni yap' diyor." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler