Olay hakem: "Kariyerimin en iyi maçıydı"

09.02.2020 - 14:52 | Son Güncellenme: 09.02.2020 - 14:52

Alanyaspor'la 1-1 biten maçın ardından gözlemci Sabri Çelik ile görüşen Fenerbahçeli yöneticiler, "Ümit, kariyerinin en iyi maçını yönettiğine inanıyor" yanıtını aldı.

Fenerbahçe ile Alanyaspor maçında oynanan ve 1-1 sona eren müsabakaya hakem Ümit Öztürk'ün tartışmalı kararları damga vurdu.

Fotospor'da yer alan habere göre; karşılaşma bittikten sonra hakem ekibinin MHK gözlemcisiyle beraber yaptığı maç sonu toplantısında Ümit Öztürk’ün, “Kariyerimin en iyi maçını yönettim. Eğer dedikleri gibi kötü bir maç yönetseydim, futbolcular kararlarıma bu kadar saygılı olur muydu? Kararlarıma belirli oranlarda tepkiler oldu. Her maçta olanlar kadar. Yaptığım açıklamalarla hepsini ikna ettim” dediği bildiridi.

Fenerbahçeli yöneticilerin maç sonunda gözlemci Sabri Çelik’e, “Trabzonspor-G.Saray maçında VAR’a gidip gördüğünü çalamayan adam bu gecede bizi yaktı. Bu beceriksiz hakem için raporunuz ne olacak?” diyerek tepkilerini gösterdi. Çelik’in cevabı ise “Ümit, kariyerinin en iyi maçını yönettiğine inanıyor” yanıtını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler