Olay iddia! Gitmekte direnmesinin nedeni...

02.07.2019 - 13:21 | Son Güncellenme: 02.07.2019 - 13:21

Dün sosyal medyadan yaptığı paylaşım çok konuşulan Mbaye Diagne, takımdan ayrılmayacağını ifade etmişti. Senegalli yıldızın gitmekte direnmesiyle ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. 

Galatasaray geçen sezon devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon Euro'ya aldığı Mbaye Diagne için Arabistan kulüplerinden gelen yüksek teklifleri bekliyordu. Gelecek para ile de yeni sezonuntransfer bütçesini oluşturma planlarını yapıyordu. Ancak Senegalli golcü dün Instagram hesabından şok bir açıklama ile gündeme bomba gibi düştü. Yaşananlara isyan eden golcü, tehditkâr bir paylaşım yaptı:

Ben bir kulüp aramıyorum

"4 yıllık kontrata sahibim, kalmaya karar verdim çünkü siz benim hakkımda çok fazla konuşuyorsunuz. Hiçbir yere gitmiyorum. Ben bir kulüp aramıyorum. Arabistan'a gitmiyorum. Kendim için karar verdim. Anlıyor musunuz? Teşekkürler" ifadelerini kullanan Diagne için sarı-kırmızılı yönetimin bundan sonra nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.

Satıştan pay mı istiyor?

TRANSFERDE G.Saray'ın elini kolunu bağlayan ve işi sürekli yokuşa süren Diagne'nin, gitmekte direnmesinin perde arkasında önemli bir iddia ortaya atıldı. Senegalli golcünün, satıştan kendisine de para istediği ileri sürüldü. Bu arada Senegal Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda mücadele eden Diagne'nin yedek kalmasına tepkiler geldi. Eski futbolculardan Babacar Khouma, milli takımı çalıştıran Aliou Cisse'yi eleştirip, "Diagne bu sezon oynadığı takımlar adına tam 30 gol attı. Bunun ödüllendirilmesi lazım. Diagne yedek kalmamalı" dedi. (Sabah)

 

Senin için hazırladığımız haberler