Olay mahkemeye taşındı: Neymar'dan babalık testi isteniyor

09.08.2024 - 12:52 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 13:17

Eski Macar model Gabriella Gaspar 10 yaşındaki kızı için ünlü futbolcu Neymar'ın babalık testi yaptırmasını istiyor. İşte detaylar...

Olay mahkemeye taşındı: Neymar'dan babalık testi isteniyor

AJANSSPOR - HABER

32 yaşındaki futbolcu Neymar, DNA testi haberleri ile gündeme geldi. Macar model Gabriella Gaspar, ünlü futbolcu için ortaya yeni bir iddia attı.

Neymar'dan babalık testi isteniyor

O'Globo tarafından aktarılan haberle Neymar yeniden bir babalık testi ile gündeme geldi. Eski Macar model Gabriella Gaspar kızının babasının Neymar olduğunu öne sürdü. Gaspar, ünlü futbolcunun 10 yaşındaki kızı Jazmin Zoe için babalık testi yaptırmasını istiyor. Gaspar'ın iddialarına göre eski model ve Neymar 2013'te, babalık testinde bahsi geçen kız çocuğu doğmadan önce birliktelik yaşadı.

Gaspar, Neymar'ın babalık testi için mahkemeye gitti

Haberde aktarılanlara göre Gabriella Gaspar 10 yaşındaki kızının Neymar olduğunu kanıtlamak için konuyu mahkemeye taşıdı. Al-Hilal'de forma giyen Neymar'ın ise daha önce Belo Horizonte'de örnek verdiği belirtildi. Macar model ise Neymar'dan başka bir DNA testi daha yaptırmasını istedi. Gaspar'ın 10 yaşındaki kızının örneklerinin ise Brezilya'ya gönderilmesi planlanıyor.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor aradığı golcüyü Rusya’da buldu! Tanıdık isim...
Habere Git

Macar model geriye dönük ödeme talep ediyor

2013 yılında Bolivya'nın Santa Cruz de La Sierra kentinde Neymar ile tanıştığını belirten Gabriella Gaspar şu anda bir mağazada tezgahtar olarak çalışıyor. Eğer Neymar'ın Gaspar'ın kızının babası olduğu doğrulanırsa eski model, ünlü futbolcudan aylık 25 bin 685 İngiliz Sterlini değerinde ödeme ve 10 yaşındaki kızının ömrüne karşılık olarak da geriye dönük olarak bir başka ödeme daha talep edecek.

Senin için hazırladığımız haberler