Mario Balotelli iddiası kulüp hisselerine tavan yaptırdı!

03.10.2024 - 11:04 | Son Güncellenme: 03.10.2024 - 11:14

Ülkemizde Adana Demirspor forması giyen ünlü İtalyan futbolcu Mario Balotelli'nin İspanya 3. Lig ekibi Intercity ile transfer olma ihtimali İspanyol kulübünün hisselerine tavan yaptırdı. İşte detaylar...

Mario Balotelli iddiası kulüp hisselerine tavan yaptırdı!

Geçtiğimiz sezon forma giydiği Adana Demirspor'dan ayrıldıktan sonra boşta olan 34 yaşındaki İtalyan golcü Mario Balotelli'nin yeni sezonda hangi takımın formasını giyeceği merak ediliyordu.

İspanya 3. Lig ekibiyle görüşüyor

Kariyerinde İtalya Milli Takımı'nın yanı sıra Inter, Milan ve Liverpool gibi Avrupa'nun dev takımlarından forma giyen Balotelli'nin son olarak İspanya 3. Lig takımlarından Intercity ile transfer görüşmeleri yaptığı ileri sürülmüştü.

Intercity Balotelli'yi transfer etmeden kar etti

İspanyol basınından AS'a göre; Alicante şehrinin takımı Mario Balotelli'yi kadrosuna katma ihtimali çok yüksek olmasa da İtalyan golcü ile görüşmelerini sürdürüyor.

Ancak Inter City bu transferi gerçekleştiremese de Mario Balotelli görüşmelerinden büyük bir kar elde etti bile. Balotelli'nin kulübe transfer olacağı söylentilerinin çıkmasının ardından kulübün borsadaki hisselerinde büyük bir artış yaşandı.

Hisse değerinde yüzde 13'lük artış yaşandı

Haberin detayında 34 yaşındaki futbolcunun transfer iddiaları sonrası Intercity'nin hisselerinin değerinde yüzde 13'lük bir artış yaşandı.

48 saat içinde cevap bekliyorlar

Öte yandan 3. lig ekibi Intercity'nin transfer görüşmesi yaptığı Mario Balotelli'den 24 veya 48 saat içinde bir yanıt almayı umduğu da aktarıldı.

Senin için hazırladığımız haberler