Olay soru! Arda için uğraşan gizli menajer kim?

27.07.2020 - 00:34 | Son Güncellenme: 23.03.2021 - 22:46

Spor iletişimi uzmanı akademisyen Hülya Coşkun, Tele1 sitesinde yazdığı yazıda Arda Turan'ın Galatasaray'da oynaması için uğraşan gizli menajerin kim olduğunu sordu! Arda Turan, Galatasaray'a dönecek mi? Transfer için uğraşan bu menajer kim? İşte detaylar...

Olay soru! Arda için uğraşan gizli menajer kim?

AJANSSPOR-HABER

Pandemi sonrası kötü bir performans ortaya koyarak şampiyonluğu Medipol Başakşehir'e kaybeden Galatasaray'da gelecek sezonun kadrosunda büyük revizyon bekleniyor. Teknik direktör Fatih Terim de Antalyaspor maçından sonra zaten bunun işaretlerini açık açık verdi. Diğer yandan sarı kırmızılı kulübün gündemini Arda Turan işgal etmeye devam ediyor.

Fatih Terim dönmesini istiyor

Terim ve yönetim kurulu birkaç toplantıda konuyu masaya yatırdı ancak Arda Turan'ın yuvaya dönüşüne henüz onay çıkmış değil. Bu konuda Mustafa Cengiz yönetimi bu sezonun devre arasında da onay vermediği için transfer gerçekleşmemişti. Arda Turan ise sosyal medya adreslerinden yaptığı paylaşımlarda Galatasaray'a gelme arzusunu sürekli ortaya koyuyor. Terim'in de kadrosunda görmek istediği Arda Turan konusunda son kararı başkan Mustafa Cengiz verecek.

Özbek zamanında taraftar karşıydı şimdiyse...

Eski Başkan Dursun Özbek zamanında da Galatasaray'ın transfer gündemine gelen Arda Turan'a o dönem taraftarlar sosyal medyadan tepki göstererek karşı çıkmıştı. Yapılan anketlerde Arda Turan'a dönmesine karşı sonuçlar çıkmıştı. Ancak Fatih Terim'in oyuncu istemesiyle birlikte taraftarın bu dönemdeki tavrı değişti. Geçen hafta yine sosyal medyada taraftarlar Arda Turan'ı trend topic yaptı ancak bu kez kulübe dönmesi için... Taraftarlar yönetime ise tepki gösterdi.

Cengiz'e çok yerden telefon geliyor

Barcelona macerası bittiği günden bu yana hep Galatasaray'a dönmesi beklenen ancak yönetimlerin onay vermediği Arda Turan konusunda çok çapıcı bir soru soruldu.

Spor iletişimi uzumanı akademisyen Hülya Coşkun, Tele1 sitesinde yazdığı yazıda Arda Turan'ın Galatasaray'da oynaması için uğraşan gizli menajerin kim olduğunu sordu!

Arda Turan için Mustafa Cengiz'e bir çok yerden telefon gittiğini yazan Coşkun'un yazısının bu çarpıcı bölümü şöyle:

"Bir Soru Arda Turan Galatasaray’da yeniden oynasın diye başkan Mustafa Cengiz ve Abdürrahim Albayrak’a çok yerden telefon gittiğini duyuyoruz. İki senedir olmaz diyorlar. Bu sene pes ederler mi bilinmez ama Galatasaray’da oynaması için uğraşan gizli menajer kim?"

Arda Turan, resmi olarak Foot&Ball Menajerlik şirketine bağlı. Bu şirketin sahibi de ünlü menajer Ahmet Bulut.

 

 

Senin için hazırladığımız haberler