Olay yaratan beğeni!

28.10.2019 - 13:55 | Son Güncellenme: 28.10.2019 - 10:58

Olay yaratan beğeni!

Son olarak evinde 2-0 önde götürdüğü maçta Crsytal Palace'la 2-2 berabere kalan Arsenal'de kazan kaynıyor. Takımın yıldız golcüsü Alexandre Lacazette, maç sonu Instagram'da yaptığı beğeniyle gündem oldu. 

7 ve 9. dakikalarda iki savunmacısı Sokratis ve David Luiz ile 2-0 öne geçen Arsenal, sonrasında Milivojevic ve Ayew'in gollerine engel olamadı ve maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte 10 hafta sonunda lider Liverpool'la puan farkı 12'ye çıktı. 

Öte yandan takım kaptanı Granit Xhaka oyundan çıkarken ıslıklandı ve soyunma odasına giderken taraftara tepki gösterdi. "Emery istifa" tezahüratları daha sık duyulmaya başlandı. Tüm bunlar yetmiyormuş gibi bir de Lacazette'in paylaşımı işleri daha da karıştırabilir.

Fransız golcü altında "Özür dilerim. Artık yeter. Evinde Palace'a karşı 2-0 önde olup maçı berabere bitiremezsin. Emery sana hep destek oldum ama artık yetti. Xhaka da kendini be........r. Onu bir daha Arsenal formasıyla görmek istemiyorum" yazılı bir fotoğrafı beğendi. 

Emery ve Xhaka'nın bu beğeniye nasıl bir tepki verecekleri merak konusu. 

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler