Olcay: "Burası Türkiye'nin en zor deplasmanı"

01.10.2017 - 21:56 | Son Güncellenme: 01.10.2017 - 21:56

AJANSSPOR- Eski takımı Beşiktaş'a karşı bir gol atan Olcay Şahan, 2-2'lik maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

"Benim için çok özel bir maçtı. İlk defa Vodafone Park'ta farklı bir formayla maça çıktım. Taraftarlar beni çok iyi karşıladı. Orada takım adına bir şeyler başardığımı gösteriyor.

"Maça gelirsek Türkiye'nin en zor deplasmanı. Burada bir puanı aldık. Sezonun 6. haftası çok zor maçları atlattık, zor bir periyottan geçtik. Asıl puanları toplayacağımız maçlar başlıyor. Taraftarlarımız bize güvensin. İki taraflı güzel bir maç oldu. Tam yakışan bir derbiydi, İki takımı da kutlamak lazım."

Basın açıklaması

"Benim için çok özel bir maç oldu, taraftarın bana gösterdiği tepki çok güzeldi. Burada güzel şeyler yaşadım taraftar da bu karşılığı verdi bana. Bugün 38. golümü attım, daha önce burada gol atmıştım, bugün gol atacağımı hissetmiştim. Elde ettiğim her şeyi burada Beşiktaş sayesinde elde ettim, bu sebeple gol atınca sevinmeme kararı almıştım. Allah Fikret Orman'dan razı olsun. Türkiye'ye kaliteli futbolcular geliyor ama futbol kalitesi ileriye gitmiyor bunun nedenlerini başka yerlerde arıyoruz. Biz iyi futbol oynuyoruz, Alanyaspor karşısında da iyi bir futbol oynadık ama kazanamamıştık fakat bugün beraberliği hak ettik hatta kazanmalıydık bence."

Senin için hazırladığımız haberler