Olcay Şahan dönüyor!

04.12.2017 - 08:30 | Son Güncellenme: 04.12.2017 - 08:30

Trabzonspor ile Antalyaspor bu akşam karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Çalımbay'ın eski takımı Antalyaspor karşısında kadroda değişikliğe gitmesi bekleniyor. Tecrübeli çalıştırıcının sakat Uğur Demirok’un yerine Hubocan’a, Castillo’nun yerine de cezası sona eren Olcay Şahan’a şans vermesi bekleniyor

Süper Lig’de son 4 maçını kaybetmeyen Trabzonspor, 14. hafta mücadelesinde bugün sahasında konuk edeceği Antalyaspor’u da mağlup ederek serisini sürdürmeyi hedefliyor. Zorlu mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan bordo-mavili takımda teknik direktör Rıza Çalımbay’ın Demir Grup Sivasspor maçından farklı olarak ilk 11’de değişiklikler yapacağı öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının sakatlığı bulunan Uğur’un yerine savunmada Hubocan’a, hücum hattında ise Castillo’nun yerine kart cezasını tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan BŞB Erzurumspor maçında da forma giyen Olcay’a görev vermesi bekleniyor.
 
Öte yandan Antalyaspor maçı öncesi sakatlığı bulunan Uğur’un yanı sıra, Yusuf, Olcay Şahan, Kucka, Bero ve Burak sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Bu oyuncular bugünkü karşılaşmada forma giyip sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve Süper Ligin 15. haftasında oynanacak Kasımpaşa maçında görev yapamayacak. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler