Olcay Şahan'dan Sergen Yalçın'a Nuri Şahin göndermesi! "Böyle bir şey imkansız"

25.10.2024 - 19:09 | Son Güncellenme: 25.10.2024 - 19:32

Altınordu teknik direktörü Olcay Şahan, Sergen Yalçın'ın Nuri Şahin'e söylediği sözlere "Böyle bir şey imkansız" diyerek karşılık verdi. İşte detaylar...

Olcay Şahan'dan Sergen Yalçın'a Nuri Şahin göndermesi! "Böyle bir şey imkansız"

AJANSSPOR HABER

Nesine 2.Lig ekiplerinden Altınordu'nun başında olan teknik direktör Olcay Şahan, beIN Sports'a bağlanarak gündeme dair özel açıklamalar yaptı.

Olcay Şahan, Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin için de görüşlerini paylaştı.

"Anadolu kulübünde 2 sene hocalık yapmak kolay değil"

Açıklamalarda bulunan Olcay Şahan, "Nuri hoca ile milli takımda oda arkadaşıydım. Antalyaspor'da da iyi işler yaptığını gördük. Bir Anadolu takımında 2 sezon boyunca teknik direktörlük pozisyonunda durmak kolay değil. Bu onun başarısıdır.

Bunu kimse bilmiyor

Nuri Şahin, Borussia Dortmund ile sözleşmesi bitip bonservisi eline Real Madrid'e transfer olurken Dortmund'a 'Ben bu kulübün sayesinde Real Madrid'e transfer oluyorum. Bu yüzden kulübe maddi kazanç getirmek istiyorum' diyerek imza parasından takımına büyük destek verdiğini biliyorum. Bunlar ince konular. Bu bir karakter göstergesi.

İnşallah başarılı olur

Bugün bir Türk evladı olarak Borussia Dortmund'a hoca olması gurur verici. İnşallah başarılı olur. Oyun felsefesi ve oyun görüşü olarak çok geliştirdiğini düşünüyorum. Antalya'da da bunu yapmaya çalışmıştı. Beklerin 6 numaraya dönüşmesi, kanatların beke dönüşüp 8 numaraların 10 numara pozisyonuna dönüşmesi... Saha içerisinde sürekli rotasyonu sağlayan bir oyun felsefesi üretmişti.

Futbolun içinde bunlar var

Borussia Dortmund'da güzel bir fırsatı var ve bunu da çok iyi değerlendirdiğini görüyorum. Zaman zaman olumsuzluklar oluyor ama futbolun içinde bunlar var. Kendini sürekli geliştiriyor. Benden daha genç bir hoca. Zamana da ihtiyacı var. Kalitesi ortada" ifadelerini kullandı.

Böyle olmasa bir yere gelemezsin

Kalitesi ortada olmasaydı Borussia Dortmund'un teknik direktörü olamazdı. Avrupa'da bir yerin öz kaynağısın diye ya da ilişkin iyi olduğu için bir yere gelemezsin. Hele Borussia Dortmund gibi Şampiyonlar Ligi finali oynamış bir camia için böyle bir şey imkansız" dedi.

Akıllara Sergen Yalçın'ın açıklamaları geldi

Teknik direktör Olcay Şahan'ın bu açıklamalarının ardından akıllara Sergen Yalçın'ın "Dortmund'ta hoca olmak bu kadar kolay mı? Antalya'da iki sene çalış, hiçbir şey yapma hiçbir başarın olmasın sonra Dortmund'a hoca ol. Bu nasıl oluyor mesela? Bu basit bir şey mi sizce?" sözleri geldi.

Senin için hazırladığımız haberler