Olcay Şahan'ı ne Beşiktaş, ne de Trabzonspor istedi

08.09.2020 - 16:33 | Son Güncellenme: 08.09.2020 - 16:38

Trabzonspor son dakika transfer haberleri... Son olarak Süper Lig ekibi Denizlispor forması giyen Olcay Şahan, Trabzonspor'a mı transfer oluyor? Oyuncu ile hangi takımlar ilgileniyor? İşte detaylar...

Olcay Şahan'ı ne Beşiktaş, ne de Trabzonspor istedi

Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor'da forma giyen, sezon sonunda ise Denizlispor'la yollarını Olcay Şahan her iki eski takımının da gündemine geldi.

"Trabzonspor istemedi"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan tecrübeli futbolcunun ağabeyi ve temsilcisi Osman Şahan, ''Çok ilginç olaylar yaşadık. Olcay'ın Trabzonspor'a dönmesi söz konusuydu. Eddie Newton onun takıma liderlik yapacağını düşündüğü için transferini istedi; ama Trabzonspor yönetimi transferi istemedi. 

"Beşiktaş yönetimi Olcay'ın transferini istiyordu"

Bu dosya kapandı. Beşiktaş'ta da durum tam tersi oldu. Beşiktaş yönetimi Olcay'ın transferini istiyordu; ama teknik heyet istemedi. Bu nedenle bu transfer de olmadı. Ben böyle bir şeyi ilk kez görüyorum. Daha önce hiçbir yerde böyle bir şey görmedim. 

"Olcay'ı isteyen İstanbul takımları var"

Olcay'ı isteyen İstanbul takımları var (Başakşehir, Kasımpaşa, Karagümrük), Süper Lig'de oynayan Anadolu kulüpleri de var. Görüşmlerimiz devam ediyor. Kısa sürede sonuçlanır'' diyerek sözlerini tamamladı. 

1 gol 3 asist

33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu geçen sezon Denizlispor ile çıktığı 30 karşılaşmada 1 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler