Olcay Şahan'ın menajeri açıkladı: 'Olcay, Trabzonspor'u şikayet etmedi!'

03.01.2019 - 18:10 | Son Güncellenme: 03.01.2019 - 21:10

Olcay Şahan'ın menajeri açıkladı: 'Olcay, Trabzonspor'u şikayet etmedi!'

Olcay Şahan'ın ağabeyi ve temsilcisi Osman Şahan, tecrübeli futbolcunun Trabzonspor'daki geleceğiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. 

AYRILMAK İSTEMİYOR

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Şahan, "Trabzonspor'dan ayrılması söz konusu değil. Yönetimle görüştüm, bize 'şu ya da bu sebepten ötürü böyle karar verdik' demediler; sadece 'hocanın kararıdır' dediler. Olcay'ın ne teknik direktörüyle ne de yönetimle sorunu var. Trabzonspor'da kalmak istiyor. İnişli çıkışlı grafik her futbolcuda olabilir. Ama Olcay elinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ediyor. Aslında çok mutlu. Bir karar alındı; şu anda takımdan ayrı, kendisine verilecek program çerçevesinde çalışacak" dedi.  

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE?

Beşiktaş ve Fenerbahçe ile ilgili duyumlar aldığını belirten Osman Şahan, "İlgilendikleri yönünde duyum aldım.  Fakat beni kimse aramadı.  Olcay'ın Trabzonspor'la kontratı var. Göztepe ve Bursaspor'dan da bahsediliyor. Çok saygın kulüpler. Samet Aybaba, zaten Olcay'la Beşiktaş'ta çalışmıştı. Sadece bir Alman takımı aradı. Onun dışında resmi teklif veren yok. Ama Olcay'ın istenen bir futbolcu olması gurur veriyor.  Her şeyden önce Trabzonspor'la ilgili durumu netleştirmek gerekiyor" şeklinde konuştu. 

TRABZONSPOR'U ŞİKÂYET EMEDİ

Olcay'ın büyük bir fedakârlık yaptığını belirten Osman Şahan, "Bu sezona dair olan alacaklarının hiçbirini almadı. Ama bunu asla bir şikâyet konusu hâline getirmedi. Bazı futbolcular kulübü TFF'ye şikâyet ederken, Olcay bunu yapmadı; çünkü Trabzonspor'da mutlu ve ayrılmak istemiyor. Fakat Ocak ayında şartlar neyi gerektirir, bilemem" dedi.  

Senin için hazırladığımız haberler