Ole Gunnar Solskjaer istediği oyuncuyu açıkladı: "Erling Haaland..."
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Süper Lig takımlarından Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Adana Demirspor maçının ardından, "Erling Haaland’ı istiyorum" dedi. İşte detaylar.

Son 5 Haber

2026 Hollanda GP sprint sıralaması: Russell pole’ü kaptı!

Arda Turan'ın Şampiyonlar Ligi maçlarını oynayacağı stadyum belli oldu!

Fenerbahçe servet kazandı! 5 yılda kasaya giren para dudak uçuklattı

Umut “REAL” Camkıran, Dünya Şampiyonluğu yolunda ringe çıkıyor!

Transfer yasağını kaldıran Antalyaspor 5 transferi birden açıkladı
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Adana Demirspor’u 4-1 mağlup etti. Mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında siyah-beyazlıların teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, açıklamalarda bulundu.
"Oyuncularımın savaşma arzusu gayet iyiydi"
Sözlerine "Garip bir maç oldu" diyerek başlayan Solskjaer, "Maçın hemen başında sakatlıklardan dolayı oyun çok durdu. Oyun ritmini ilk başta çok yakalayamadık. Oyuncularımın savaşma arzusu gayet iyiydi. İlk yarının sonunda skoru koruyamadık ve kalemizde golü gördük. İkinci yarıya 2-1 başlamamız biraz gerilmemizi sağladı. Ciro Immobile’nin golünden sonra skor 3-1 olduktan sonra daha rahat bir oyun oynayabildik. Aslında daha fazla gol atabilirdik" diye konuştu.
"Erling Haaland’ı istiyorum"
Başkan Serdal Adalı’nın tekrardan başkan seçilmesinin ardından Transfer hakkında yaptığı konuşmanın hatırlatılması üzerine Solskjaer, "Erling Haaland’ı istiyorum. Şaka bir yana bizim çok seçeneğimiz var.
Ciro profesyonel bir oyuncu ve bugün de golünü attı. Takım olarak topu ceza sahasına daha çok götürebilirsek o da daha çok gol atabilecektir. Çok iyi bir insan ve iyi bir lider aslında" şeklinde cevapladı.