Morutan'ın Menajeri Victor Becali'den Galatasaray Açıklaması: Transfer...

Ali Bozkurt
03.02.2023 - 08:57 | Son Güncellenme: 03.02.2023 - 09:09

Galatasaray'dan kiralık olarak İtalya Serie B takımlarından Pisa'da forma giyen Rumen oyuncu Olimpiu Morutan'ın menajerinden transfer açıklaması geldi. Detaylar...

Morutan'ın Menajeri Victor Becali'den Galatasaray Açıklaması: Transfer...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da istenilen performansa ulaşamayan ve daha sonra İtalya Serie B takımlarında Pisa'ya kiralık olarak transfer olan Olimpiu Morutan, performans olarka yükselişe geçmeye devam ediyor. Genç Rumen oyuncunun menajeri ise transfer durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Detaylar...

Serie B ekibine kiralandı

Galatasaray'da istenilen performansa ulaşamaması ve teknik direktör Okan Buruk'tan geçer not alamayan Morutan, İtalya Serie B'ye kiralık olarak gitti. Pisa ekibine kiralanan genç oyuncunun satın alma opsiyonu ise 5.5 milyon euro olarak belirlendi.

12 gole etki etti

Galatasaray'a uyum sağlayamayan ve perofrmansında düşüşler yaşayan Olimpiu Morutan, Pisa'da yükselişe geçti. Genç oyuncu ligde çıktığı 20 karşılaşmada 12 gole katkı sağlama başarısı elde etti. Bu maçlarda 5 gol atarken 7 asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık! Transfer resmen açıklandı
Habere Git

''Galatasaray teklifi kabul edebilir''

Romanya'dan DigiSport'a konuşan Victor Becali, Morutan'ın bonservisi için İtalyan ekibinin teklif sunduğunu açıkladı. Becali, "Pisa, satın alma opsiyonu maddesi kapsamında Morutan için Galatasaray'a teklif yaptı. Galatasaray bu teklifi her an kabul edebilir. Pisa'da çok iyi performanslar sergiledi ve bonservisini istemeleri sürpriz değil. Bakalım ne olacak." ifadelerini kullandı.

''Galatasaray'ın yapacağı bir şey olmaz''

Becali, genç oyuncunun satın alma önceliğinin Pisa'da olduğunu vurgulayarak, "Morutan, Pisa'ya adapte oldu. Birçok kişi onun İtalyan futboluna uygun olmadığını söylemişti. Ancak, Morutan çok iyi gidiyor, çok iyi uyum sağladı ve herkes onun ne kadar iyi oynadığını görüyor. Pisa, opsiyonu kullanırsa Galatasaray'ın yapacağı bir şey olmaz." açıklamasını yaptı.

Teklif belli oldu

Haberin detayında, ise İtalyan ekibi Pisa'nın Morutan için 3.5 milyon euro teklif ettiğini ancak opsiyonun 5.5 milyon euro olduğu belirtildi. Galatasaray'ın ise teklife sıcak bakmadığını ifade ederek satın alma opsiyonunda yer alan ücreti beklediği iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın teklif yaptığı sol kanat oyuncusu belli oldu!
Habere Git

Serie B Güncel Puan Durumu

Senin için hazırladığımız haberler